OPNAME: N1ntendo.nl Stream: Enter the Gungeon en Marooners (+ winactie!) Livestream | 01 maart 2020 10:00 | Auteur: Paul

Een relaxte zondagmiddag met multiplayerspellen en een winactie!

In de vorige stream gingen Dreon, Mark, Sascha en Paul de strijd aan met Crawl, Ultimate Chicken Horse en Speedrunners, pittige en chaotische multiplayerspellen voor vier. Aanstaande zondag gaan we wederom aan de slag met het uitlichten van fantastische indie-games!

Kijk op zondag 1 maart om 13:00 uur mee voor de heftige co-op strijd van Enter the Gungeon, een roguelite waar kogels en geweren centraal staat, evenals de primeur van Marooners. In Marooners speel je een wilde mix van minigames, waar de actie regelmatig heen en weer schakelt tussen de verschillende spelletjes.

In samenwerking met Game Drive mogen we een digitale versie van Marooners voor Nintendo eShop weggeven! Kijk zondag mee tijdens de livestream om mee te dingen naar deze knotsgekke partygame.

Bekijk hier de opname van de livestream:Dreon en Paul waren met zijn tweeën aanwezig bij deze stream. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de redactie voor vragen of suggesties. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken bij de volgende livestream!
Next articleKentucky Route Zero: TV Edition - een vreemde ervaring Previous articleWaan je in een schimmige Russische metro met lanceertrailer...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Enter the Gungeon

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Dungeon Crawler
Ontwikkelaar: Dodge Roll
Uitgever: Devolver Digital
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 december 2017

Marooners

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €12,99
Genre: Party
Ontwikkelaar: M2H Game Studio
Uitgever: M2H Game Studio
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-6
Releasedatum: 07 februari 2020