Alien Hominid maakt zijn terugkeer op de Nintendo Switch Nieuws | 29 februari 2020 14:42 | Auteur: Erik | Bron: TheBehemoth

The Behemoth onthult Alien Hominid Invasion voor de Nintendo Switch.

Alien Hominid Invasion is een hervertelling van het originele schietspel, die in 2004 op onder andere de Nintendo GameCube verscheen. The Behemoth laat weten dat het spel "volledig nieuwe gameplay, progressie en mechanieken" bevat.

Om het nieuws te vieren is er een aankondigingstrailer van de Nintendo Switch-versie uitgebracht. Er is nog geen verschijningsdatum bekend gemaakt.Alien Hominid Invasion
Alien Hominid Invasion is een actievolle sidescrolling shooter, waarin je als aliens de de wereld probeert over te nemen. Hiervoor word je behendigheid tot het uiterste getest, en dien je al springend, duikend en rollend al het vijandelijke vuur te ontwijken. Oh, en vergeet je menselijke tegenstanders niet af en toe als schild te gebruiken - dat helpt ook.

Daarnaast zijn er verschillende mutaties om mee te experimenteren, waarmee je je buitenaarde rakker even extra snel maakt of laat vliegen. Er is een uitgebreid arsenaal aan wapens beschikbaar, welke je ook sterker kunt maken. Is het verslaan van al die kwade mensen toch wat te pittig? Je kunt tot drie vrienden uitnodigen om ze een kopje kleiner te maken!

Alien Hominid begon ooit als flashgame op spelletjessite Newgrounds. Het is een van de eerste onafhankelijke titels die wereldwijde faam kreeg. Uiteindelijk baande het zijn weg tot allerlei consoles en handhelds, waaronder de Nintendo GameCube.

AlienHominid_Invasion_NintendoSwitch_Art
Next articleWaan je in een schimmige Russische metro met lanceertrailer... Previous articleVitamin Connection

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Alien Hominid Invasion

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Arcade
Ontwikkelaar: The Behemoth
Uitgever: The Behemoth
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Screenshots