Samen op spokenjacht met DLC Luigi's Mansion 3 Nieuws | 04 maart 2020 09:33 | Auteur: Kitty

Het eerste deel van de eerste DLC voor Luigi's Mansion 3 is uitgekomen. Het DLC-pack bevat Tricky Ghost Hunt, DodgeBrawl, en River Bank to ScreamPark mode.

Er is een patch uitgebracht voor Luigi's Mansion 3 om de nieuwe Multiplayer Pack speelbaar te maken (naast een aantal andere bugfixes en patches).

In onderstaande trailer zie je wat je zoals kunt verwachten van de Multiplayer Pack:


De volledige aankondiging (vertaald):
Kijk uit achter je! De eerste contentgolf voor in Luigi's mansion 3 is aangekomen op de Nintendo Switch-familie.

Luigi's Mansion 3 Multiplayer Pack - Part 1 is nu beschikbaar, en deze DLC voegt drie angstaanjagende nieuwe kostuums toe aan Luigi's garderobe voor Tumulttoren-modus. Ook zijn er matchende spookachtige thema's toegevoegd om de look van de etages te transformeren, deze verschijnen willekeurig in deze modus. Maak je klaar om geesten te verslaan, want je komt misschien een paar nieuwe gethematiseerde geesten tegen als je binnen bent! Als je nog durf over hebt, maak dan ook een wandeling door de multiplayer ScreamPark-modus, waar drie nieuwe gekke mini-games op je wachten.

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack DLC bevat zowel deel 1 als deel 2, en kan nu worden gekocht voor €9,99 in de Nintendo eShop. Deel 1 is nu beschikbaar en deel 2 zal eind juli volgen. Hierin vind je nog meer content en mogelijkheden voor zowel de ScreamPark en Tumulttoren-modi. In deel 2 zitten drie nieuwe mini-games voor ScreamPark en drie nieuwe Tumulttoren-outfits met matchende thema's en geesten. Als een speciale bonus voor het kopen van de DLC krijg je een in-game Polterpup zaklamp genaamd 'zaklamp type P'. Deze kun je gebruiken tijdens de verhaalmodus of in de Tumulttoren.


32

Voor gameplay-beelden bekijk je deze video:Next articleDertien minuten sidderen met gameplay-beelden Those Who Remain Previous articleLangrisser I & II - Klassiek strategiespel in een nieuw jasje

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Luigi's Mansion 3

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Next Level Games
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 31 oktober 2019

Screenshots