Seizoen 2 Aflevering 17 - Shooter-herinneringen en waar blijft die Direct? Podcast | 10 maart 2020 06:50 | Auteur: Dreon

Dreon, Mitch en Sascha bespreken het gemis van een Nintendo Direct en halen wat oude shooter-herinneringen naar boven.

Tijdens onze laatste podcast werd de Animal Crossing Direct besproken samen met de verlengde Joy Con garantie. Dit keer bespreken de heren het gemis van een Nintendo Direct, de hands on sessie met Animal Crossing: New Horizons, de BAFTA Awards en halen de heren oude herinneringen op van shooters voor de Nintendo consoles.

Je kunt N1 Podcast S02A17 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleDe twintig beste Nintendo-games van het afgelopen decennium:... Previous articleSpecialweek: Twintig beste Nintendo-games van het afgelopen...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jerone | 11 maart 2020 13:52 | #289948
collapse
Wbt de shooters: Perfect Dark en Time Splitters 2 kapot gespeeld. Het wapen dat ik me het meest herinner is de Reaper, een soort bootschroef op stokjes waarmee je iedereen dood kon maulen. Awesome. Bij Time Splitters speelden we bijna alleen maar de virus-mode, die was awesome.
Avatar
Mitch | 11 maart 2020 23:54 | #289958
Reactie op post #289948 van Jerone
Oja de Reaper was ook vet ja, die kwam van die alien civilization. Perfect Dark was echt episch.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.