Reggie Fils-Aime gaat aan de slag bij GameStop Nieuws | 10 maart 2020 10:15 | Auteur: Kitty

Reggie Fils-Aime, voormalig bestuursvoorzitter van Nintendo of America, heeft via Twitter laten weten dat hij aan de slag gaat in de voorzittersraad bij GameStop.

GameStop Corp. is een Amerikaans retailer van computerspellen, consumentenelektronica en merchandise. Daarnaast is het eigenaar van het tijdschrift Game Informer. Het bedrijf heeft ruim 5800 winkels in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa, die worden geëxploiteerd onder de namen GameStop, EB Games, ThinkGeek en Micromania.Gamestop verkeert al een tijdje in wat zwaarder weer. De gigant heeft al vaker aangegeven dat de groei van digitale verkopen en online retailers zoals Amazon ervoor zorgen dat de inkomsten per kwartaal dalen. De nieuwe voorzittersraad moet hier verandering in zien te brengen. Naast Reggie voegen ook ex Walmart-CEO William "Bill" Simon en PetSmart CEO J.K. Symancyk zich bij de raad.
Next articleTeam 17 lanceert teaser voor Worms 2020 Previous articleDe twintig beste Nintendo-games van het afgelopen decennium:...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 10 maart 2020 10:25 | #289927
Okay, ik dacht dat die man echt wel klaar was met game business. Zonde nog steeds dat ie gestopt is bij Nintendo, maar ik hoop voor hem dat het gaat lukken om Gamestop uit het 'zware weer' te krijgen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.