Doom 64 op Nintendo Switch komt met volledig nieuw hoofdstuk Nieuws | 10 maart 2020 12:53 | Auteur: Erik | Bron: USgamer

Nóg meer knallen!

Doe je goed je best in Doom 64 op de Nintendo Switch, dan wacht er een gloednieuw hoofdstuk in het verhaal - welke niet in het origineel zat. Dit onthult senior developer James Haley van Nightdive Studios (het team dat verantwoordelijk is voor de port) aan USgamer. Deze vindt vlak na het originele einde van Doom 64 plaats.

Hierin kom je (spoiler, natuurlijk!) erachter dat de Mother Demon die je zo koelbloedig versloeg, nog een zus heeft. En gezien jij nogal huis hebt gehouden in de hel, probeert ze jou van kant te maken en blaast ze je weg. "Als het je lukt om je een weg terug te banen en wraak te nemen, word je beloond met een stukje lore waar fans van de serie (oud en nieuw) ongetwijfeld van smullen", vertelt Halay.

Doom64_NintendoSwitch_01

Doom 64
Doom 64 verscheen oorspronkelijk, zoals de naam al weggeeft, op de Nintendo 64. Het kent de klassieke op sprites gebaseerde look van de serie, en diende als een vervolg op Doom II. Het spel zet je in de schoenen van Doomguy, die met een over-the-top collectie aan wapens korte metten maakt met iedereen in zijn pad. De Nintendo Switch-versie is een re-release met (zoals hierboven onthuld) extra content.

Doom 64 verschijnt op 20 maart voor de Nintendo Switch. Dit jaar moet ook DOOM Eternal uitkomen, het vervolg op de veelgeprezen hervertelling van DOOM.
Next articlePokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Previous articleDe vijftien meest gedownloade games in februari

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 10 maart 2020 14:36 | #289929
Trailertje... Wink
Avatar
Mink | 12 maart 2020 12:36 | #289964
Dit is wel echt dope nieuws. Instabuy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Doom 64

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Nightdive Studios
Uitgever: Bethesda
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots