Koraalkleurige Nintendo Switch Lite komt ook naar Europa Nieuws | 11 maart 2020 15:52 | Auteur: Kitty | Bron: Nintendo

De koraalkleurige Nintendo Switch Lite is ook aangekondigd voor een release op de Europese markt.

150

Het koraalkleurige Nintendo Switch Lite-systeem verschijnt op 24 april 2020 in Europa. Het is de vierde kleur voor dit systeem. Lees hieronder het volledige bericht:

De lente brengt kleur in je leven, niet alleen in je omgeving maar ook in je gamende bestaan, want op 24 april wordt de nieuwe, koraalkleurige Nintendo Switch Lite in Europa uitgebracht.

De Nintendo Switch Lite is al verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en grijs, en ook deze nieuwe, koraalkleurige toevoeging is speciaal gemaakt voor spelen in handheldstijl, zodat spelers altijd en overal kunnen genieten van een uitgebreide verzameling spannende, ontspannende en uitdagende games. Spelers kunnen bijvoorbeeld een mysterieuze wereld vol levendige personages en met puzzels gevulde kerkers verkennen in The Legend of Zelda: Link’s Awakening; Pokémon vangen, bestrijden en ruilen in de Galar-regio van Pokémon Sword en Pokémon Shield of naar een paradijselijk eiland reizen om hun eigen droomleven vorm te geven in de komende titel Animal Crossing: New Horizons die op 20 maart verschijnt.

De Nintendo Switch Lite is specifiek voor handheld-gamen gemaakt, met geïntegreerde besturing en een kleiner formaat dan de vlaggenschip-versie van de Nintendo Switch. Alle games in het uitgebreide Nintendo Switch-assortiment die de handheldstijl ondersteunen, kunnen op de Nintendo Switch Lite gespeeld worden. Meer informatie is te vinden op de website van de Nintendo Switch.


151
Next articleAdam's Venture: Origins aangekondigd voor Nintendo Switch Previous articleDe twintig beste Nintendo-games van het afgelopen decennium:...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 11 maart 2020 19:51 | #289953
Had wel mooi geweest als ze de knoppen zwart hadden gemaakt.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.