Nintendo reageert op annulering E3 2020; andere manieren worden overwogen Nieuws | 12 maart 2020 13:13 | Auteur: Neslihan | Bron: Gamespot

We kunnen ondanks de annulering van E3 nieuws van Nintendo verwachten door het jaar heen.

Gisteren was de kogel door de kerk: E3 2020 gaat officieel niet door wegens de uitbraak van het COVID-19-virus. Een woordvoerder van Nintendo reageerde op het missen van E3 en de toekomstplannen van Nintendo in een gesprek met Gamespot (vertaald):

Nintendo steunt de beslissing van ESA om E3 dit jaar te annuleren om de gezondheid en veiligheid te beschermen van iedereen in onze industrie--onze fans, onze werknemers, onze exposanten en onze E3 partners met wie we al lange tijd samenwerken. We willen graag onze bezorgdheid en steun uitdrukken voor iedereen die getroffen is door de COVID-19-uitbraak tijdens deze moeilijke tijden.

We zullen doorgaan met flexibel zijn en zullen onze inspanningen omleiden naar andere manieren om onze fans geüpdatet te houden over onze activiteiten en producten. Door de COVID-19-uitbraak kunnen grote industrie evenementen niet meer te houden zijn voor de voorzienbare toekomst. Echter overwegen we andere manieren om ons met onze fans te verbinden en zullen we meer hebben om te delen naarmate het jaar vordert.


Wat voor vervanging voor E3 hoop jij te zien van Nintendo?

e32020_geannlueerd_n1ntendo_02
Next articleLaat het avontuur van LEGO Super Mario beginnen Previous articleDe twintig beste Nintendo-games van het afgelopen decennium:...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.