Nintendo of America-medewerker test positief op COVID-19 virus Nieuws | 13 maart 2020 09:17 | Auteur: Dyon | Bron: Seattle Times

Een medewerker van Nintendo of America in Remond, Washington, is positief getest op het coronavirus, zo meldt het bedrijf.

Niet alleen China, Europa en in Nederland ondervinden we last van het hardnekkige coronavirus, want ook in de Verenigde Staten is het een groot probleem. Zelfs medewerkers van de Japanse spelletjesgigant ondervinden hinder van COVID-19 met een medewerker die positief is getest. Dit brengt The Seattle Times naar buiten.

Nintendo of America meldt tevens dat de medewerker in contact is geweest met meerdere collega's in het kantoor in Redmond. Alle medewerkers waarmee hij in contact is geweest zijn per direct in thuisquarantaine geplaatst. Nintendo of America heeft de volgende verklaring geplaatst (vertaald):

Nintendo of America wenst onze collega een spoedig herstel en we zullen voorzorgsmaatregelen (thuiswerken, red.) blijven nemen om de veiligheid van onze medewerkers en de community te blijven waarborgen.


Of de besmetting bij Nintendo of America enige gevolgen gaat hebben voor de release van toekomstige games en/of aankondigingen is vooralsnog onbekend. Eerder werd de E3 2020 al geannuleerd. Ondervind jij al hinder van Corona, of is dit het uitgelezen moment om te gamen? Laat het weten in de comments.
Next articleDe twintig beste Nintendo-games van het afgelopen decennium:... Previous articleLaat het avontuur van LEGO Super Mario beginnen

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.