Seizoen 2 Aflevering 18 - Wat te doen met al die vrije tijd? Podcast | 17 maart 2020 06:50 | Auteur: Dreon

Dreon, Daan, Dyon en Sascha bespreken de annulering van game-evenementen en Daan zijn ervaring met Animal Crossing: New Horizons.

Tijdens onze laatste podcast werd het gemis van een Nintendo Direct besproken en werden er oude shooter-herinneringen naar boven gehaald. Dit keer bespreken de heren wat te doen tijdens het vele thuisblijven, de annulering van game-evenementen en Daan zijn ervaringen met Animal Crossing: New Horizons.

Je kunt N1 Podcast S02A18 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleNintendo NY winkel gesloten vanwege coronavirus Previous articleNintendo kondigt Indie World-presentatie aan voor 17 maart

Reacties van gebruikers

Avatar
Mitch | 17 maart 2020 11:00 | #290068
Nintendo loopt IMO al jaren voor(!) op Sony en M$ met het Nintendo Direct-format. Met de E3 Nintendo Direct plus 3 dagen Treehouse-streams mis je de beursvloer eigenlijk al bijna niet als Nintendo-liefhebber.

Vertraagde productie van de PS5 en One X is ook een interessante: dat zou wel eens gunstig kunnen zijn voor de Switch.

Al met al interessante tijden op gamegebied.
Avatar
rdvid | 20 maart 2020 18:08 | #290091
Game, set... match

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.