Zoek een weg naar huis in The Last Campfire van makers No Man's Sky Nieuws | 17 maart 2020 18:29 | Auteur: Erik | Bron: Indie World Showcase

Vind jij de weg terug?

Tijdens de Indie World Showcase is The Last Campfire aangekondigd voor de Nintendo Switch. Dit is een sfeervolle puzzelspel, van No Man Sky-ontwikkelaar Hello Games en de creatievelingen achter LostWinds (een van de eerste indiespellen voor de Wii). De titel komt in de zomer van 2020 naar de Nintendo Switch.

Hoop
The Last Campfire draait om een koddig figuurtje dat betekenis in zijn leven zoekt, en een weg naar huis probeert te vinden. Zijn uitzicht lijkt troosteloos, gezien het licht van zoveel van zijn compagnons is gedoofd. Aan jou om hoop terug te brengen en het laatste kampvuur in de brand te zetten.

Check meer informatie en screens op de website van The Last Campfire.TheLastCampfire_NintendoSwitch_01
Next articleExit the Gungeon verschijnt later vandaag voor de Nintendo Switch Previous articleIndie World Showcase [18:00 CET]

Reacties van gebruikers

Avatar
Mink | 18 maart 2020 14:43 | #290075
Dit was zo'n beetje het enige wat interessant was, leuk ook om Sean Murray weer te zien. Ga hier gewoon een pre-order voor plaatsen, niets geleerd van No Man's Sky zouden de Internet trolls zeggen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Last Campfire

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: Hello Games
Uitgever: Hello Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q3 2020

Screenshots