Turn-based RPG Sea of Stars bereikt snel Kickstarter-doel Nieuws | 22 maart 2020 12:00 | Auteur: Kitty

Afgelopen week werd turn-based RPG Sea of Stars aangekondigd. De bijbehorende Kickstarter-campagne heeft snel zijn eerste doelen bereikt.

Sea of stars is een turn-based RPG, geïnspireerd door klassiekers uit de jaren '90. Deze prequel speelt zich af in het universum van The Messenger (een actieplatformer uit 2018 van dezelfde developer). Het vertelt het verhaal van twee van de Kinderen van de Solstice, die de krachten van de zon en de maan combineren om "Eclipse Magic" te beoefenen. Dit is de enige kracht die in staat is om de monsterlijke creaties van de kwaadaardige alchemist "The Fleshmancer" tegen te houden. Sea of Stars wil de klassieke RPG moderniseren en belooft turn-based gevechten, een meeslepend verhaal, een wereld om te verkennen en veel interactie met de omgeving. Daarbij moet nostalgie en ouderwets plezier een grote rol blijven spelen.De Kickstarter-campaign was niet volledig nodig om de ontwikkeling van de game te financieren; het eerste doel van $100.000 was al bereikt. Met een aantal stretch goals willen de makers nog wat extra dingen toevoegen.

De eerste daarvan, de "Single Player+ modus" is al bereikt. Ook wordt er al een bonuskerker toegevoegd. Met het volgende doel hoopt het team geanimeerd 2D-cutscenes toe te voegen.Sea of Stars staat gepland voor een release in 2022.
Next articleDevil May Cry 3 - Een mislukte date Previous articleProducers hopen dat Animal Crossing in deze tijd voor ontspanning...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Sea of Stars

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Turn-based RPG
Ontwikkelaar: Sabotage Studio
Uitgever: Sabotage Studio
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2022