Updates Animal Crossing: New Horizons mogelijk uitgesteld door coronavirus Nieuws | 24 maart 2020 10:04 | Auteur: Erik | Bron: The Washington Post

Niets is zeker, maar houd er wel rekening mee!

"We weten niet zeker of we zaken moeten aanpassen, maar ik denk dat we ons hierin wel flexibel moeten opstellen", zei Aya Kyogoku (director Animal Crossing: New Horizons) tegen de Washington Post. Hier voegde ze aan toe dat de gezondheid van haar team op dit moment prioriteit heeft. "Over het ontwikkelaarsteam gesproken, ik moet ook zeker om hun gezondheid en gesteldheid denken.

Het is op dit moment niet bekend wat Nintendo in de pijplijn heeft voor New Horizons. Met de recentelijk verschenen 1.1.0-update is de optie toegevoegd om Konijnendag te vieren in april.

AnimalCrossing_NewHorizons_NintendoSwitch_Herfst

Ontwikkelingstijd New Horizons acht jaar
In ditzelfde interview scheen Kyogoku licht op de ontwikkelingstijd van Animal Crossing: New Horizons. Ze onthulde dat het huidige concept voor een onbewoond eiland al in 2012 bedacht werd - niet lang na de Japanse release van Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS. Dat is al bijna acht jaar geleden!

De director benadrukte hierbij dat de ontwikkeling begon lang voordat het team "dacht of wist" van de Nintendo Switch. Zou Animal Crossing: New Horizons oorspronkelijk dan toch een Wii U-titel worden?

Animal Crossing: New Horizons is sinds 20 maart 2020 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Daan legt je graag nog even haarfijn uit waarom ook jij gebruik moet maken van het Eilandlevenpakket!
Next articleTactisch rollenspel Dread Nautical aangekondigd voor Nintendo... Previous articleSeizoen 2 Aflevering 19 - Indie games en nog een Direct

Reacties van gebruikers

Avatar
Banjo | 24 maart 2020 11:05 | #290104
Is er iets dat dit achterlijke virus NIET heeft geruïneerd?
Ik ben KLAAR met Corona..
Avatar
Duncan | 24 maart 2020 12:09 | #290105
collapse
Smakeloze virussen so far. Allemaal usual pandemietjes en/of saaie quarantainemaatregelen.
Avatar
Erik | 24 maart 2020 13:53 | #290107
Reactie op post #290105 van Duncan
Haha xD

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots