Bravely Default II krijgt nieuwe trailer en demoversie Nieuws | 26 maart 2020 15:30 | Auteur: Dyon

We kunnen per direct al een eerste glimp opdoen van Bravely Default II.

In het vervolg op de originele Bravely Default gaan de vier nieuwe Helden van het Licht op een groots en glorieus avontuur terwijl ze worden geleid door de elementaire kristallen. Net als de eerste game bevat Bravely Default II een gevechtssysteem waarin de nadruk op strategie ligt. Spelers moeten bepalen wanneer ze aanvallen (Brave) of het juiste moment afwachten om toe te slaan (Default).

Naast een gloednieuwe trailer die te zien was tijdens de Nintendo Direct Mini, maakte Nintendo bekend dat je per direct een demoversie van het spel kunt downloaden in de Nintendo Switch eShop.

Bravely Default II moet ergens in 2020 uitkomen voor de Nintendo Switch.
Next articleDrie 2K-game-collecties aangekondigd voor de Nintendo Switch Previous articleXenoblade Chronicles: Definitive Edition krijgt nieuwe trailer...

Reacties van gebruikers

Avatar
Mink | 26 maart 2020 16:12 | #290128
collapse
DEMOHYPE
Avatar
Patrick | 26 maart 2020 17:12 | #290130
Reactie op post #290128 van Mink
collapse
Inderdaad! Mega vet Very Happy
Avatar
Demin | 27 maart 2020 01:47 | #290152
Reactie op post #290130 van Patrick
Daar is dit team sowieso heel goed in, hun andere projecten zoals Octopath & de eerste Bravely Default hadden ook demo's die gebruikt werden voor feedback ter verbetering van het eindproduct.
Avatar
Demin | 27 maart 2020 01:52 | #290154
Ik moet deel 1 nog steeds een keer uitspelen, maar dit is toch wel een pareltje waar ik naar uitkijk hoor!

De visuele stijl ziet er imo ook al beter uit dan bij de eerste onthulling, net niet hoe ik de achtergronden in mijn hoofd vertaald had gezien naar HD-console maar wel getrouw naar het origineel. Ik heb de demo gedownload en ga deze binnenkort waarschijnlijk uitproberen (al ben ik zo zeker van mijn aanschaf van deze game dat ik misschien wel de hele demo gewoon skip, de DQ11-demo had ik ook gedownload maar tegen de tijd dat ik mijn backlog had weggewerkt om hem uit te proberen had ik de volledige game al in huis.)

De realistische reflecties en schaduwen op de chibi modellen doen me overigens ook denken aan DQ11, van tevoren zou je denken dat die stijlen totaal niet met elkaar mixen maar het geeft toch een heel mooi eindresultaat en iets meer een 'premium' gevoel.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bravely Default II

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots