Strategische RPG King's Bounty II slaat zich een weg naar Nintendo Switch Nieuws | 26 maart 2020 18:00 | Auteur: Paul

Red de wereld van Antara voordat het te laat is.

King's Bounty II biedt een frisse kijk op de fantasieserie en breidt zijn tactische turn-based gevechten uit om spelers een meeslepende RPG-ervaring te bieden. Doorkruis het rijk vanuit een third-person perspectief, ga op zoek naar missies, verken de wildernis en leer diverse personages kennen. Wanneer er echter een conflict ontstaat, verschuift het perspectief naar tactische, turn-based gevechten. Spelers moeten dan slim gebruikmaken van hun eenheden terwijl ze vechten om te winnen.

In de uitgestrekte rijken van Antara is een mysterieuze dreiging doorgedrongen tot in de verste uithoeken, waardoor het land en iedereen die daar woont wordt aangetast. Misvormde wezens, ooit levende zielen, dwalen nu door het platteland en zaaien dood en verderf. Het land zelf vecht om te overleven, waardoor je beslissingen zwaarder wegen dan ooit tevoren. Bekijk de oorspronkelijke onthullingstrailer hieronder.

King's Bounty II verschijnt later dit jaar voor Nintendo Switch.

Next articleNintendo Switch krijgt bezoek van dubbele dosis Star Wars Previous articleBurnout Paradise Remastered crasht dit jaar op Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

King's Bounty II

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Turn-based Strategy
Uitgever: 1C Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots