Splatoon look-a-like Ninjala verschijnt in mei als gratis download Nieuws | 26 maart 2020 23:44 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo Direct Mini

We hoeven niet lang meer te wachten!

Tijdens de Nintendo Direct Mini kwam naar buiten dat Ninjala op 28 mei naar de Nintendo Switch komt. Dat niet alleen: het verschijnt als free-to-start-game in de Nintendo Switch eShop. Ontwikkelaar GungHo Online Entertainment kwam ter ere van dit nieuws met een verse trailer.Kauwgombalblazende ninja's
Ken je Ninjala nog? Deze titel , die qua looks en gameplay veel doet denken aan Splatoon, werd alweer een kleine twee jaar geleden aangekondigd. Jij speelt als kleine ninja, die het met zijn stoere vaardigheden op moet nemen tegen allemaal andere ninja's. Hiervoor heb je je kauwgombalskills hard nodig: hier kun je on-the-go unieke wapens van blazen. Je speelt in vier tegen vier-gevechten of met zijn allen tegen elkaar.

Ninjala is voornamelijk een online game, maar je hebt geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig om het te kunnen spelen.
Next articleLees hier alles terug over de Nintendo Direct Mini van maart... Previous articleNintendo Switch krijgt bezoek van dubbele dosis Star Wars

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 27 maart 2020 02:06 | #290156
Ninjala is voornamelijk een online game, maar je hebt geen Nintendo Switch Online-abonnement nodig om het te kunnen spelen.


Kijk eens aan, dit punt plus dat het een free to start game is, is voor mij wel genoeg reden om Ninjala bij release eens uit te proberen. Eens zien of het ook qua gameplay aanvoelt als een 1st party Nintendo game en niet alleen maar qua visuele stijl erop lijkt. (Naast de overduidelijke Splatoon-inspiratie zie ik ook duidelijk invloeden van New Donk City uit Mario Odyssey en zag ik een fantasielettertype op een Billboard staan dat zo uit ARMS lijkt te komen)
Avatar
FalconPawnch | 29 maart 2020 09:58 | #290186
Ik ga deze ook wel proberen. Splatoon nooit gedaan, maar ja, als het free to play is, dan moet ik het wel even een kans geven.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Ninjala

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: GungHo
Uitgever: GungHo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 25 juni 2020

Screenshots