Atlus vroeg naar interesse westerse release Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers Nieuws | 31 maart 2020 11:02 | Auteur: Kitty

Ontwikkelaar Atlus heeft navraag gedaan over de mate van interesse in een westerse release voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers.

De ontwikkelaar heeft via een enquête navraag gedaan bij een aantal Persona 5 Royal-spelers op de PlayStation 4. Hier werd gevraagd of ze de game Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers zouden kopen als deze uitkwam in het westen.Hoewel het gerucht een tijd ging, is er nooit een westerse Persona 5-port naar de Nintendo Switch gekomen. De port van Persona 5 Royal kwam vandaag uit op de Playstation 4.
Next articleGratis Bubble Bobble 4 Friends update brengt nieuwe content Previous articleIbb & Obb - Die groene en die roze

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 31 maart 2020 12:25 | #290203
collapse
Voor switch? De originele games zou ik wel willen...
Avatar
Monokuma | 31 maart 2020 13:28 | #290211
Reactie op post #290203 van FalconPawnch
Er was geen betere tijd om Persona 5 (Royal) naar de Nintendo Switch te brengen dan nu. Ze gaan wel mee met ideeën van gastontwikkelaars om spin-offs naar andere consoles te brengen (Arc System met Xbox 360 en nu Koei Tecmo met Nintendo Switch), maar de originele spellen lijken wel verboden terrein. Sega probeert al een tijdje Atlus te overtuigen het spel op pc te doen en dan nu zegt Atlus dat fans om Persona 5 op Switch "moeten blijven vechten."

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action RPG
Uitgever: Atlus
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Screenshots