Gratis Bubble Bobble 4 Friends update brengt nieuwe content Nieuws | 31 maart 2020 11:13 | Auteur: Kitty

Voor de Noord-Amerikaanse release van Bubble Bobble 4 Friends wordt er extra content aan de game toegevoegd.

Bubble Bobble 4 Friends verscheen hier vorig jaar november al. Daan gaf de game een positieve review, maar vond hem wel erg kort. Extra content is dus een mooie verrassing!

Er zijn een paar details gedeeld over wat er wordt toegevoegd. Een aantal nieuwe stages zijn bevestigd, en de terugkeer van Baron von Blubba, de populairste slechterik van de game. Lees hieronder de hele aankondiging (vertaald):
Alle gamers wereldwijd zullen blij zijn om te horen dat iedereen die de game gekocht heeft, later dit jaar gratis nieuwe content kan downloaden. Dat geldt dus ook voor alle Europese en Australische kopers.

Taito is op het moment bezig met de ontwikkeling van extra content voor de game, om alles te leveren waar fans voor vroegen: nieuwe stages en de terugkeer van de favoriete vijand van de fans, 'Baron von Blubba'.

Meer nieuws hierover, en andere aankomende features, zullen in de komende weken en maanden worden bekendgemaakt.

Aangezien de Bubble Bobble IP een zeer speciaal plekje heeft in het hart bij Taito, hebben zij goed geluisterd naar de feedback die tot nu toe is gegeven. Het is dan ook alleen maar logisch dat het team niet stilzit totdat spelers wekenlang kunnen genieten van Bubble Bobble. Ze werken hard om content te maken die zeker weten spelers van over de hele wereld kan bekoren.


Bekijk ook de Noord-Amerikaanse launchtrailer voor Bubble Bobble 4 Friends:


Next articlePokémon Go maakt extra aanpassingen om binnenshuis te kunnen... Previous articleAtlus vroeg naar interesse westerse release Persona 5 Scramble:...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bubble Bobble 4 Friends

Platform: Nintendo Switch
Genre: Puzzle Platformer
Ontwikkelaar: Taito
Uitgever: ININ Games
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 19 november 2019

Screenshots