Pokémon Go maakt extra aanpassingen om binnenshuis te kunnen spelen Nieuws | 31 maart 2020 11:27 | Auteur: Kitty

Er zijn weer een paar extra aanpassingen gepland voor Pokémon Go, zodat de game beter binnenshuis kan worden gespeeld. Zo kunnen spelers veilig binnen blijven.

Na eerdere updates aan de mobiele game, zijn er weer een aantal nieuwe plannen aangekondigd die 'de komende dagen en weken' zullen worden uitgerold. De hele aankondiging is te lezen op de blog van Niantic. De belangrijkste aanpassingen zijn (vertaald):

Oefeningen: je kunt nu binnenshuis je stappen tellen met Adventure Sync, zodat activiteiten als het huis poetsen en rennen op een loopband ook meetellen met je game achievements. We gaan verbeteringen aanbrengen op de Adventure Sync zodat het nog beter werkt met bewegingen en activiteiten binnenshuis.
Sociaal: we gaan de in-game virtuele features verbeteren, zodat spelers op afstand beter met elkaar in contact kunnen blijven. Je zult snel de mogelijkheid hebben om samen met vrienden een team te vormen en Raid Battles aan te gaan in Pokémon Go, gewoon vanuit thuis.
Verkennen: we zijn ook op zoek naar manieren om spelers te helpen virtueel locaties te bezoeken, en herinneringen te delen aan hun favoriete plekken in de echte wereld; tot ze deze weer in echt kunnen bezoeken.
Live events: we vinden opnieuw uit wat het betekent om mee te doen aan de Niantic live events deze zomer. We steken al onze creatieve energie in het brengen van het enthousiasme en opwinding naar de mensen thuis. Dat betekent dat we werken aan een geheel nieuwe manier om te genieten van Pokémon Go Fest. Meer details volgen!


Eerder werd bijvoorbeeld al de afstand die nodig was om een ei uit te broeden verlaagd, en de incense werd in-game sterk afgeprijsd. Zo kunnen mensen vanuit thuis beter pokémon lokken.
Next articleNieuwe Steamworld-game geteased via vacature Previous articleGratis Bubble Bobble 4 Friends update brengt nieuwe content

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 31 maart 2020 12:27 | #290204
Raids vanuit huis zou wel fijn zijn! Dat afspreken is altijd een drama.
Avatar
Mink | 31 maart 2020 12:42 | #290206
collapse
Oeh nice, Pokemon Go Sit In A Corner.
Avatar
FalconPawnch | 01 april 2020 08:32 | #290224
Reactie op post #290206 van Mink
Is dat niet hetzelfde als elke andere game?
Plus je kan nog steeds naar buiten als je wilt...
Avatar
Duncan | 31 maart 2020 13:11 | #290208
Het gezellig samen raiden is wel een gemis vind ik. De unique selling points van Pokémon Go is juist de sociale interactie en het lekker buiten wandelen/fietsen. Maar ik waardeer het dat Niantic er alles aan doet om de game binnenshuis speelbaar te maken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016