Virtuos wil PS5- en Xbox X-games naar Switch gaan porten Nieuws | 04 april 2020 13:00 | Auteur: Kitty

Vice President Elijah Freeman van de Virtuos Games Division wil meerdere toekomstige games ook naar de Nintendo Switch gaan porten.

Virtuos heeft in het verleden al meerdere games naar de Nintendo Switch helpen vertalen, zoals Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Dark Souls: Remastered, Starlink: Battle for Atlas, Spyro Reignited Trilogy, en The Outer Worlds. Vice President Elijah Freeman gaf in een interview met Maxi-Geek aan dat hij in de toekomst ook games van de nieuwe generatie consoles ook op de Nintendo Switch wil uitbrengen (vertaald):
Wij geloven dat 2020 het jaar wordt van de game-ontwikkeling, waar spelers een standaard van consistentie verwachten rondom het ervaren van uit favoriete games. Met het lanceren van de PlayStation 5 en de Xbox series X dit jaar, zullen ontwikkelaars strategisch moeten zijn met de game-ervaringen die ze bieden, en alles op alle platforms uitbrengen. Bij Virtuos hebben we een hoop talent in huis dat kan helpen om alle nieuwe games naar de Nintendo Switch te brengen."


Virtuos helpt ook mee aan het porten van XCOM 2 Collection en Bioshock: The Collection, die voor 29 mei dit jaar op de planning staan.
Next articleNintendo Switch Online - 1.5 jaar later Previous articleDe uitdagingen van maar een half uurtje Animal Crossing spelen

Reacties van gebruikers

Avatar
offensive | 04 april 2020 17:17 | #290240
collapse
Pixel art games doen het goed op de Switch
Avatar
FalconPawnch | 09 april 2020 00:17 | #290285
Reactie op post #290240 van offensive
zoiets wilde ik ook gaan zeggen xD

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.