Animal Crossing: New Horizons krijgt donderdag een gratis fleurige update Nieuws | 21 april 2020 15:34 | Auteur: Neslihan | Bron: Nintendo persbericht

Animal Crossing: New Horizons krijgt de komende maanden veel gratis updates!

Nintendo verklapte in de Nintendo Direct Mini van enkele weken geleden al dat we naast de afgelopen Bunny Day naar nog meer gratis updates konden uitkijken voor Animal Crossing: New Horizons. Vandaag maakte Nintendo bekend wat dit nieuwe evenement inhoudt en onthulde het Japanse bedrijf ook meteen details van updates die we de komende maanden nog kunnen verwachten!

50


Leifs tuinkraam (vanaf 23 april)
Een dag na Earth Day, kunnen eilandbewoners bezoek krijgen van Leif. Deze natuurliefhebbende luiaard verkoopt allerlei tuinspullen, zoals zaadjes voor speciale bloemen en recent gedataminede struiken.

Redds schattenschuit (vanaf 23 april)
Nadat je het spel hebt geüpdatet donderdag, zal Redd zo nu en dan langskomen op je eiland met zijn boot. Deze speciale villager verkoopt kunst en speciaal gekleurde meubels, die niet te koop zijn in Nooks Hoek. Wie kunst wil kopen bij Redd, moet goed oppassen: net zoals in de vorige Animal Crossing-games zijn sommige kunststukken vervalst. Het museum wordt ook uitgebreid dankzij deze nieuwe bezoeker: hier kun je al je nieuwe kunstwerkjes tentoonstellen.

Natuurdag (23 april - 4 mei)
Mooi op tijd voor de aankomst van Leif, zijn er in teken van Natuurdag allerlei nieuwe Nook Miles-uitdagingen om aan te gaan. Deze uitdagingen zijn geheel in natuur-thema zoals het planten van bomen en het water geven van bloemetjes.

Meidagreis (1 – 7 mei)
In de eerste week van mei kun je eenmalig een meidagticket gebruiken op de luchthaven om naar een eiland te reizen dat er anders uitziet dan andere eilandtripjes. In de door Nintendo gedeelde trailer kun je ook net een glimp opvangen van een oude bekende villager!Internationale Museumdag (18 – 31 mei)
Ter ere van Internationale Museumdag organiseert het museum een stempelrace. Met een speciale stempelkaart kun je de vissen, insecten en fossielen in je mooie museum bewonderen, terwijl je bij verschillende tentoonstellingen stempels verzamelt om een beloning in de game te verdienen.

Trouwseizoen (1 – 30 juni)
In juni kun je op Harvey's eiland het getrouwde stel Reese en Cyrus ontmoeten. Daar kun je ze helpen met het nemen van trouwfoto’s in de fotostudio. Als blijk van waardering geeft het stel je speciale voorwerpen in huwelijksstijl.

Dat zijn voorlopig alle gratis updates in de maanden april tot en met juni. Waar kijk jij het meest naar uit? Laat het weten in de reacties!
Next articleWindbound krijgt announcement trailer en releasedatum Previous articleDuister en kou in gameplaytrailer story-driven survival game...

Reacties van gebruikers

Avatar
Yosher | 22 april 2020 00:06 | #290399
Tof! Terugkeer van Leif en Redd is zeker welkom, vraag me alleen wel af of Leif ook z'n eigen winkeltje krijgt weer zoals in New Leaf, uiteindelijk. Zelfde geld voor Kicks. Als dat zo is moet ik m'n winkelstraatje een beetje aan gaan passen als dat eenmaal komt!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots