Ga in mei op avontuur als insect in Bug Fables: The Everlasting Sapling Nieuws | 30 april 2020 12:41 | Auteur: Erik | Bron: Dangen Entertainment / Moonsprout Games PR

Insectenperikelen op de Switch!

Dangen Entertainment en Moonsprout Games brengen Bug Fables: The Everlasting Sapling op 28 mei naar de Nintendo Switch. Dit kondigen de ontwikkelaars aan via een persbericht.

In deze RPG, die qua stijl veel doet denken aan Nintendo's Paper Mario, ga je op queeste als drie insecten die op zoek zijn naar rijkdom en onsterfelijkheid.Op insectenavontuur!
In Bug Fables: The Everlasting Sapling volg je drie insectenavonturiers: Vi, Kabbu en Leif. Deze drie moedige beestjes gaan op een grootse reis door Bugaria. Iedereen in deze wereld is in de ban van schatten en relieken. The Everlasting Sapling is hiervan de de meest befaamde: het schijnt dat het smikkelen van een van diens bladeren je onsterfelijk maakt.

Je begrijpt natuurlijk dat de drie helden niet kunnen wachten om deze te vinden! Tijdens hun tocht wordt een traditionele turn-based RPG-setting gecombineerd met platformelementen. Gebruik de knoppen op het juiste moment, en je aanvallen zijn nét dat tikkeltje sterker. Fans van Paper Mario (of Mario & Luigi) klinkt dit ongetwijfeld bekend in de oren.

Check meer informatie over Bug Fables: The Everlasting Sapling op diens website.

BugFables_TheEverlastingSapling_NintendoSwitch_01
Next articleTweede deel multiplayerpakket van Luigi's Mansion 3 plotsklaps... Previous articleEpiloog Future Connected introduceert nieuw gevechtsysteem in...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bug Fables: The Everlasting Sapling

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Moonsprout Games
Uitgever: DANGEN ENTERTAINMENT
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 mei 2020

Screenshots