Info en beeldmateriaal Digimon Survive introduceert een van de hoofdpersonen Media | 01 mei 2020 14:07 | Auteur: Erik | Bron: Bandai Namco

Even voorstellen...

Bandai Namco zet in haar nieuwste lading info over Digimon Survive de schijnwerpers op Miu Shinonome, een van de hoofdpersonages en haar partner-Digimon: Syakomon.

Miu is een meisje gefascineerd door mystieke en onbekende zaken. Bandai Namco noemt haar ook een mysterieuze dame, wiens excentrieke doen en laten de rest van de groep nogal eens verrast. Zij is een van de personen die opeens in een andere wereld beland, de wereld van Digimon. Hier krijgt ze een nieuwe partner: Syakamon, een monster beschermt door een grote schelp.

Meer weten? Op Gematsu vind je een uitgebreide karakterbeschrijving van Miu Shinonome en haar Digimon.

DigimonSurvive_NintendoSwitch_09

Digimon Survive
Digimon Survive is een soort mix tussen turn-basedstrategie en een visual novel. Het neemt een veel serieuzere toon aan dan voorgaande spellen in de franchise. Jij als speler hebt een direct invloed op het verhaal, en je keuzes bepalen zelfs hoe jouw partners Digivolven.

Recentelijk ging het gerucht dat Digimon Survive zijn release in 2020 niet meer zou halen. Bandai Namco heeft dit gerucht in een statement echter ontkracht. De titel staat hiermee nog altijd op de planning voor dit jaar.

< >
Next articleXenoblade Chronicles: Definitive Edition krijgt nieuw beeldmateriaal Previous articleBurnout Paradise Remastered snelt in juni naar de Nintendo Switch

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Digimon Survive

Platform: Nintendo Switch
Genre: Survival RPG
Ontwikkelaar: Bandai Namco
Uitgever: Bandai Namco
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots