505 Games geeft verklaring voor plotselinge release Indivisible op Nintendo Switch Nieuws | 02 mei 2020 12:57 | Auteur: Erik | Bron: 505 Games

Een fout zit in een klein hoekje.

505 Games, de uitgever van Indivisible, zegt dat de plotselinge release te wijten was aan een onveranderde datum in de 'release-tool'. Het spel stonde helemaal klaar om geautomatiseerd live te gaan voor release op 28 april.

De ontwikkelaars maakten echter de beslissing om deze uit te stellen in verband met laatste aanpassingen. Dit was echter niet doorgegeven aan het stukje gereedschap waarmee je een spel op de Nintendo eShop lanceert. "Helaas werd de nieuwe lanceerdatum niet veranderd in de releasetool. Dit zorgde ervoor dat het spel live ging, tot verbazing van iedereen die hierbij betrokken was - inclusief 505 Games", zegt de uitgever in een statement op de website.


Reden voor 'uitstel'
De reden voor het uitstel? Een lanceringsupdate. "We maakten de beslissing om de lancering naar begin mei te verschuiven, om een lanceringsupdate mogelijk te maken. Deze update, als het lanceert in mei, zorgt voor een soepelere framerate, ondersteuning voor 1080p in TV-stijl, Roti, verbeterde prestaties en lokalisatieveranderingen. "

505 Games zegt backers van Indivisible via Indiegogo zo snel mogelijk te voorzien van hun digitale code. Deze zouden namelijk wel 'gewoon' begin mei verstuurd worden. Diegene die voor een fysieke versie zijn gegaan, moeten nog even wachten: de uitgever verwacht een uitstel van één tot twee maanden.

Indivisible is sinds 28 april te downloaden uit de Nintendo eShop, tot verbazing van de ontwikkelaars. Het spel kost normaal gesproken €29,99, maar is tot 12 mei in de aanbieding voor €23,99. De aankondiging van het spel stamt alweer uit 2017.

Indivisible_NintendoSwitch_GameHeader
Next articleUitslag N1ntendo-poll april: welke potentiële Mario-(her)uitgave... Previous articleScreenshots tonen aankomende evenementen in Animal Crossing:...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Indivisible

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platform RPG
Ontwikkelaar: Lab Zero Games
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 april 2020

Screenshots