Kleurrijk robots neerschieten in Cloudbase Prime Media | 04 mei 2020 14:39 | Auteur: Kitty

Deze week verschijnt FPS Cloudbase Prime op de Nintendo Switch. Bekijk alvast wat gameplaybeelden van deze kleurrijke game.

Je bent verdwaald in de diepte van een gigantisch mijnbouwstation waar het heel erg mis is gegaan. Verplaats terrein om paden vrij te maken, vijanden te lanceren en jezelf de lucht in te werpen. Maak je klaar om op veel robots te schieten en spring in de kleurrijke wolken van Cloudbase Prime! Ontdek vriendelijke robots, ontmoet moorddadige robots, grijp de vijandige luchtschepen vast, vecht tegen gigantische eindbazen en zwem in enorme zwevende kwallen.

Vind tijdens je verkenning nieuwe wapens en krachten voor je robotpak. Lanceer schokgolven door de grond die tientallen vijanden de lucht in gooien. Creëer terrein in de lucht om jezelf te vangen en blokkeer raketten. Ontdek nieuwe wapens en munitie.Cloudbase Prime verschijnt op 7 mei in de Nintendo Switch eShop.
Next articleVerschillende Star Wars-games in de sale ter ere van May 4th Previous articleSpeel als een menigte in Tonight we Riot

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Cloudbase Prime

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: FPS
Ontwikkelaar: Floating Island Games
Uitgever: Floating Island Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 mei 2020