Harvest Moon: One World verschijnt later dit jaar op de Nintendo Switch Nieuws | 12 mei 2020 16:07 | Auteur: Kitty

Natsume Inc.en Rising Star Games hebben vandaag hun nieuwste titel aangekondigd: Harvest Moon: One World voor de Nintendo Switch.

De game zal later in 2020 uitkomen. In het officiële persbericht wordt iets meer informatie over de game gegeven:

Beginnende boeren kunnen zich verheugen op een wereld vol nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen terwijl ze een steeds groter wordende boerderij beheren. De nieuwe game wordt ontwikkeld met een geheel nieuwe engine en graphics.

Kun jij je een wereld zonder tomaten, aardbeien of sla voorstellen? In de nieuwste telg binnen de Harvest Moon-serie is dat precies de situatie waarin jij je als speler bevindt. Enkel een oud boek toont je hoe de wereld ooit was... Spelers doen een mysterieuze ontdekking en gaan op een avontuur dat zich niet alleen in hun eigen dorp afspeelt, maar zich uitstrekt over de hele wereld! Wat voor soort mensen en plaatsen staan je te wachten? Van de prachtige stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er is letterlijk een hele wereld om te verkennen.


1

Next articleWHAT THE GOLF? krijgt releasedatum én pre-order-korting Previous articleAnimal Crossing's eilandparadijs verschijnt dit weekend in Grand...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jordy B. | 12 mei 2020 19:28 | #290594
Benieuwd hoe het er uit ziet..

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Harvest Moon: One World

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulatie
Ontwikkelaar: Natsume Inc.
Uitgever: Rising Star Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots