Volledige planning van Gamescom 2020 bekend gemaakt Nieuws | 19 mei 2020 14:01 | Auteur: Erik | Bron: Gamescom PR

Gamescom! Maar dan iets anders dan je gewend bent.

Zoals eerder aangekondigd, vindt Gamescom dit jaar digitaal plaats, van 27 tot 30 augustus. Een grote evenementenhal gaat er dan ook niet zijn. In plaats daarvan kun je verschillende shows verwachten.

Wat dit precies inhoudt? We nemen je even mee door het programma!

Gamescom2020_Planning

Programma Gamescom 2020
Een terugkerende show is de Opening Night Live op 27 augustus. Met presentator Geoff Keighley worden hier naar verwachting een aantal grote spelaankondigingen gedaan. Daarnaast komt het met 'Awesome Indies'. In deze uitzending worden op 29 augustus allemaal (aankomende) hoogtepunten in de wereld van indiespellen laten zien.

Daarnaast is er de Gamescom Studio, welke je door middel van interviews een kijkje achter de schermen geeft van diverse spelontwikkelaars. Tot slot zijn er de Daily Show en Best of Show: eerstgenoemde houd je op de hoogte van de dagelijkse stand van zaken, terwijl in de Best of Show de Gamescom afgesloten wordt met een awarduitreiking.

Gamescom 2020 volgen
Je hoeft geen ticket te kopen om de Gamescom 2020 te volgen: alles is gratis. De streams zijn te zien via Gamescom Now, de algemene contenthub. Deze is gedurende het evenement te vinden op de website. Houd deze site ook in de gaten omtrent de laatste ontwikkelingen.

Halverwege april werd bekend gemaakt dat Gamescom definitief enkel als evenement plaats zou vinden. Toch nog een beetje de sfeer van 'vroeger' proeven? Check dan onze uitgebreide videoverslag van Gamescom 2019!

Gamescom2020_Promotieposter_HeartofGaming
Next articleVerruil bloedvergieten voor vriendschap in Friendships-trailer... Previous articleIon Fury - Shotgunblast from the past

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.