Maak volgende week het beste videospel ooit in Indiecalypse voor Nintendo Switch Nieuws | 23 mei 2020 11:42 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Of althans, volg de avonturen van drie jongelingen met deze ambitie!

Uit de website van Nintendo blijkt dat Indiecalypse volgende week, op 29 mei, naar de Nintendo Switch komt.

Indiecalypse is een bijzonder videospelletje van JanduSoft, en is een (duistere) satire op de wereld van indieontwikkelaars en hun spellen. Door de game zijn dan ook tal van referenties naar indies te vinden, zoals Minecraft, The Binding of Isaac en Cuphead. Sterker je nog: de gameplay haalt hier zelfs inspiratie uit!Indiecalypse
Indiecalypse geeft een duistere kijk op het zijn van een spelontwikkelaar en het uitbrengen van een videospel. Je speelt als drie nerds (Jack, Ethan en Violet), die één doel hebben: het creëren van de allerbeste game ooit. Ze komen er echter al snel achter dat dit niet een pad is naar glorie, maar naar chaos, zelfvernietiging, en verbolgenheid.

Ondertussen ontmoet je allerlei bekende personages uit de videospelwereld, en doe je zelfs hun spellen 'na'. In meer dan twintig verschillende minispelletjes, ga je onder ander op een dungeon crawling-avontuur á la The Binding of Isaac en schiet je salvo's aan vijanden aan gort zoals in Cuphead. Alles zodat jij straks het ultieme videospelletje in elkaar kan zetten! Bekijk hier gameplay van Indiecalypse.

Over leuke indies gesproken Paul heeft ïn WHAT THE GOLF? een zeker 'golfspelletje' dat hij je graag zou aanraden.

Indiecalypse_NintendoSwitch_Headerafbeelding
Next article2K Games wil graag meer spellen voor de Nintendo Switch uitbrengen Previous articleSla met huizen en bureaustoelen in lanceertrailer WHAT THE GOLF?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Indiecalypse

Platform: Nintendo Switch
Genre: Adventure
Ontwikkelaar: JanduSoft
Uitgever: JanduSoft
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 29 mei 2020

Screenshots