Officiële Animal Crossing: New Horizons Guide hint naar Gyroids Nieuws | 23 mei 2020 12:20 | Auteur: Erik

Keren Gyroids weer terug?

De officiële gids voor Animal Crossing: New Horizons benoemt specifiek het bestaan van deze bijzondere verzamelobjecten - ondanks dat ze nog helemaal niet in New Horizons zijn opgedoken.

De gids zegt het volgende over Gyroids: "Wist je dat? Gyroids verschijnen alleen in de grond nadat het geregend heeft. Lloid, aan de andere kant, verschijnt iedere keer dat je hem nodig hebt. Maakt hem dit tot een superheld?"

AnimalCrossing_Gyroids

Datamineperikelen
Op dit moment zitten Gyroids nog niet in Animal Crossing: New Horizons, op de bruggen- en helllingbouwende Lloyd na. Eerdere datamines suggereren (kleine spoiler!) dat de verzamelobjecten wel naar het spel komen in de vorm van (nog een kleine spoiler!) een museumwinkel en -café, die een speciale sectie voor Gyroids hebben.

Er is geen officiële bevestiging van Nintendo dat ze richting de onbezonnen levenssimulator komen.

Animal Crossing: New Horizons is sinds 20 maart verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Mondjesmaat voegt Nintendo steeds meer zaken toe. Zo werd het museum recentelijk uitgebreid met een kunstsectie. Check in onderstaande video hoe Dreon's verjaardag gevierd wordt door de game!

Next articleNieuwe downloadbare content voor Civilization VI in beeld Previous article2K Games wil graag meer spellen voor de Nintendo Switch uitbrengen

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Animal Crossing: New Horizons

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulation
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 20 maart 2020

Screenshots