Seizoen 2 Aflevering 25 - GEEN3 en Pokémon DLC Podcast | 16 juni 2020 06:50 | Auteur: Dreon

Dreon, Sascha, Dyon en Nathan bespreken de karige E3 week en de nieuwe Pokémon DLC.

Tijdens onze laatste podcast bespraken de heren de nieuwe spellen van 2K games en de nieuwe listings op Amazon. Dit keer wordt de E3 besproken waarin Nintendo helaas mocht ontbreken en de nieuwe Pokémon-DLC.

Je kunt N1 Podcast S02A25 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleGa touwtjespringen in gloednieuwe Nintendo-game Jump Rope Challenge Previous articleThe Isle of Armor uit Pokémon Sword & Shield is een volledige...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 19 juni 2020 00:49 | #290935
collapse
Ja jongens, ik vind jullie op zich een leuke en best goed geïnformeerde podcast, maar op deze manier zijn jullie toch lastig serieus te nemen...

Het is keer op keer ontkracht dat GameFreak (of liever gezegd Creatures Inc., waaraan Gamefreak het creëren van de 3D-modellen uitbesteedt) de 3D-modellen van oude Pokémon opnieuw moest maken voor de Switch. Ten tijde van X/Y is juist vanwege het vele werk dat erin gaat zitten besloten om de modellen future proof te maken: Alle Pokémon-modellen & animaties worden met zoveel polygonen gemaakt dat ze nog jaren mee kunnen. Het was letterlijk copy+paste werk geweest om de oude Pokémon op zijn minst post-game importeerbaar uit oude games te maken. Sterker nog, de Let's Go games gebruiken die bestaande modellen, wat bewijst dat ze in ieder geval de hele 1e Generatie in Switch-kwaliteit beschikbaar hadden maar er bewust voor hebben gekozen bepaalde Pokémon achterwege te laten.

Voor de duidelijkheid: Het is prima dat jullie er een verkeerde andere mening op na houden over de vele kritieken die GameFreak te verduren heeft gehad vanwege Sw/Sh, maar zet die kritiek dan wel eerst op een objectieve manier neer.
Avatar
Mitch | 22 juni 2020 14:21 | #290972
Reactie op post #290935 van Demin
Komt omdat ik er niet bij was deze keer. Gaat het meteen fout.

#gamefreaklied

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.