Ga touwtjespringen in gloednieuwe Nintendo-game Jump Rope Challenge Nieuws | 16 juni 2020 08:48 | Auteur: Dyon

Nintendo komt onverwachts met een gloednieuw beweeglijk videospelletje.

Jump Rope Challenge is een nieuw klein videospelletje wat Nintendo-medewerkers vanuit huis hebben gemaakt tijdens deze bijzondere tijden. In Jump Rope Challenge worden Nintendo Switch-bezitters uitgedaagd om dagelijks 100 keer door middel van Joy Cons te gaan (touwtje)springen.

< >

Door twee Joy-Con-controllers te pakken doe je alsof je de handvatten van een springtouw in je handen hebt. Op deze manier kan je elke dag virtueel touwtjespringen. Daarnaast kun je ook tegen elkaar touwtjespringen om elkaars de topscore te verbreken, waarbij elke persoon een Joy-Con gebruikt. Het spel oogt erg simplistisch door de springende konijnen als personages, eenvoudige menu’s en de afwezigheid van tutorials. Ook mensen die niet de mogelijkheid hebben om te springen kunnen het spel spelen, door alleen je knieën te buigen of je armen te bewegen

Jump Rope Challenge is door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars vanuit huis gemaakt om mensen een leuke en eenvoudige manier te bieden om dagelijks te bewegen. Het spel is tot eind september 2020 gratis te downloaden in de Nintendo eShop.

Next articleGolf With Your Friends Previous articleSeizoen 2 Aflevering 25 - GEEN3 en Pokémon DLC

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 16 juni 2020 13:21 | #290876
Noem me gek, maar ik vind dit insane cool!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Jump Rope Challenge

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Fitness
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 16 juni 2020

Screenshots