Battle Royale-shooter Apex Legends maakt zijn debuut op Nintendo Switch Nieuws | 19 juni 2020 12:30 | Auteur: Erik | Bron: EA Play

Meer battle Royale-plezier!

De befaamde FPS Apex Legends komt naar de Nintendo Switch. Dit nieuwsfeitje heeft EA tijdens haar online evenement EA Play 2020 naar buiten gebracht.

Apex Legends was een gigantisch succes toen het in 2019 op de PlayStation 4, Xbox One en PC verscheen en werd geprezen om zijn precieze schietactie. Vanaf deze herfst kun je ook op de Nintendo Switch met zestig spelers gigantische schietpartijen uitvechten.


Let op: dit zijn geen beelden van de Nintendo Switch-versie.

Apex Legends
Apex Legends is een Battle Royale-shooter die zich focust op strategie. Jij speelt als een van de vele Legends; elk met hun eigen vaardigheden, krachten en persoonlijkheid.

Je zult deze slim moeten inzetten om jouw team de meedogenloze gevechten te laten winnen. Ondertussen vind je tijdens de 60-speler-gevechten natuurlijk ook allerlei handig wapengerei om je te helpen in de strijd. Lees op de website van EA meer over Aex Legends.

In april 2019 zei Drew McCoy, projectleider bij ontwikkelaar Respawn Entertainment, nog dat hij niks aan te kondigen had wat betreft een Nintendo Switch-versie. Apex Legends is overigens niet de eerste Battle Royale-game die op de hybride console is verschenen. Al sinds 12 juni 2018 kun je je schietei kwijt in Fortnite.
Next articleARMS Personage in Smash Bros. Ultimate wordt 22 juni onthuld... Previous articleEA en Zoink! kondigen action-adventure Lost in Random aan voor...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Apex Legends

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Uitgever: Electronic Arts
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 60
Releasedatum: Q4 2020