Tomoya Asano: "Bravely Default II is losstaande game" Nieuws | 20 juni 2020 08:40 | Auteur: Dyon | Bron: Famitsu (via Nintendoeverything)

Er is wat meer bekend over Square Enix' nieuwste RPG-titel voor de Nintendo Switch.
Tomoya Asano, de producer van Bravely Default II heeft tegen het Japanse Famitsu nu wat meer verteld over het verhaal van het spel. Zo geeft hij aan dat de personages van het origineel niet terug zullen keren in Bravely Default II. Dit om nieuwe spelers van de serie buiten te sluiten. Het lijkt er dus sterk op dat iedereen het spel kan spelen zonder voorkennis. Ook onze redacteur Erik viel dit al op tijdens het spelen van de demo.

BravelyDefault_II_NintendoSwitch_02

Masashi Takahashi, de andere producer van de game vertelde tegen het tijdschrift nog wat andere relevante informatie (vertaald):

"Bij Bravely Default II wilden we terug gaan naar de roots. Om dat te bereiken willen we spelers de ervaring bieden alsof het hun eerste Bravely-titel is. De wereld en de personages moeten als nieuw worden ervaren. Dan ga je nadenken over wat het verhaal gaat worden en of het dus ook een compleet nieuwe titel moet worden."


Bravely Default II moet ergens dit kalenderjaar uitkomen voor de Nintendo Switch.
Next articleGame director Apex Legends spreekt over Nintendo Switch-versie Previous articleKingdom Hearts Melody of Memory krijgt Engelse trailer; release...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bravely Default II

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2020

Screenshots