Game director Apex Legends spreekt over Nintendo Switch-versie Nieuws | 20 juni 2020 11:24 | Auteur: Kitty

De Game Director van Apex Legends, Chad Grenier, heeft met Respawn Entertainment gesproken over de Nintendo Switch-versie van de game.

Gisteren werd bekendgemaakt dat Apex Legends een Nintendo Switch-versie krijgt. De Game Director sprak over de uitdagingen van het vertalen naar de game voor de Switch, en de vernieuwingen van deze versie (vertaald):

Het is een grote uitdaging. We zijn er al een tijd aan het werken. Het is niet zonder uitdagingen, maar ik kan wel zeggen dat de game erg goed uitziet en goed loopt. Het is duidelijk een ander platform, waardoor we wat aanpassingen aan de game moesten maken om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt. Het heeft bewegingsbesturing, dus dat ondersteunen we, en dat neemt tijd in beslag - de gyro aim-functionaliteit. Het is erg veel werk, maar het ziet er al goed uit. We zijn op dit moment nog aan het testen, om er zeker van te zijn dat het helemaal goed is. Het is het waard. We zijn grote fans van Nintendo, dus ik ben erg blij dat we een game kunnen uitbrengen op de Nintendo Switch en dat ik het overal mee naar toe kan nemen en het met mijn kinderen kan spelen of waar dan ook.


Naast bewegingsbesturing ondersteunt de nieuwe Apex Legends ook cross-platform. Je kunt dan ook spelen met je vrienden die via een xbox, Playstation, of pc spelen.

Apex Legends verschijnt eind 2020 op de Nintendo Switch.
Next articleJump Rope Challenge is de 200 miljoen sprongen voorbij Previous articleTomoya Asano: "Bravely Default II is losstaande game"

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Apex Legends

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shooter
Ontwikkelaar: Respawn Entertainment / Panic Button
Uitgever: Electronic Arts
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 60
Releasedatum: 09 maart 2021

Screenshots