Volgende vechter in Super Smash Bros. Ultimate is Min Min uit ARMS! Media | 22 juni 2020 17:22 | Auteur: Martijn | Bron: Nintendo

Spring Man? Twintelle? Helix? Dr. Coyle? Ze zijn het allemaal niet geworden! Vandaag is bekend gemaakt wie uit ARMS wél het voorrecht heeft gekregen om mee te vechten in Super Smash Bros. Ultimate.

In maart werd bekendgemaakt dat de eerstvolgende vechter voor Super Smash Bros. Ultimate uit ARMS afkomstig is. Lange tijd was het gissen om welk personage het zou gaan. Vandaag maakte director Masahiro Sakurai via een livestream bekend, dat Min Min de eer krijgt mee te vechten in Super Smash Bros. Ultimate! Daarmee is zij de eerste vechter van het tweede DLC Fighter's Pass.

minmin_super_smash_bros_ultimate02

Bij Sakurai thuis
Vandaag, op 22 juni 2020 om 16:00 uur, verliep de stream een beetje anders wegens het heersende Coronavirus. Sakurai presenteerde deze vanuit zijn eigen huis, waarmee hij waarschijnlijk de eerste Nintendo-ontwikkelaar is die op deze manier een kijkje in zijn privéleven geeft. Zo heeft hij twee grote televisies staan, zodat hij ook tv kan kijken terwijl hij videogames speelt of tegelijkertijd competitief kan gamen met vrienden. Vervolgens ging Sakurai verder in op Min Min, de keuze voor haar en hoe zij in Super Smash Bros. speelt.Net als alle andere DLC-vechters krijgt Min Min haar eigen stage. De keuze is gevallen op Spring Stadium. Zoals je kunt vermoeden bevat dit level een aantal opverende platformen om je gevechten te beïnvloeden. Oppassen dat je niet tegen het plafond stuitert dus! Dit level wordt geleverd met 18 muzieknummers, wat daarmee het grootste deel van de ARMS soundtrack omvat.

minmin_super_smash_bros_ultimate01


Min Min én meer
Naast Min Min krijgt Super Smash Bros. Ultimate ook een aantal nieuwe Mii-kostuums. Het omvat Callie en Marie uit Splatoon, Heihachi uit Tekken, Ninjara uit ARMS en Vaultboy uit Fallout. Ook zullen bepaalde Spirit-gevechten worden geactualiseerd, als je bepaalde Mii-kostuums via de Nintendo eShop hebt gekocht. Zo vecht je voortaan bijvoorbeeld tegen de Mii van Cuphead als je tegen zijn Spirit vecht, in plaats van tegen Mega Man die tot nu toe dan bevochten werd.Alle vechters uit het standaardspel zijn intussen als Amiibo uitgebracht. Sakurai liet de prototypes zien voor Amiibo van Joker en Hero uit Dragon Quest, wat betekent dat Nintendo de productie van nieuwe Amiibo vooralsnog voortzet voor de DLC-vechters. Deze nieuwe Amiibo worden verwacht in de herfst van 2020.

joker_hero_amiibo_smash_bros_ultimate01

Min Min, Spring Stadium en de nieuwe Mii-kostuums zijn verkrijgbaar vanaf 29 juni 2020. We hoeven dus niet al te lang te wachten op de nieuwe DLC! Mii-kostuums kosten €0,80, terwijl je voor Min Min en Spring Stadium los €5,99 betaald. Je kunt deze afzonderlijk kopen, maar Min Min en haar stage zijn uiteraard ook onderdeel van het tweede Fighter's Pass (€29,99). Het is nog onbekend wie de volgende vechters voor Super Smash Bros. Ultimate zijn, maar er volgen er nog vijf.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar sinds 7 december 2018. Hieronder kun je de hele presentatie van vandaag terugkijken:

Next articleSummer in Mara - Geen ontspannen avontuur Previous articleSpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated -...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 22 juni 2020 22:49 | #290977
Hmjah, op zich wel een leuke keuze. Ik ben wel bang dat dit echt een enorm campy character wordt. Ik speel over het algemeen graag met heavy characters dus dit wordt een uitdaging voor me.
Avatar
Yosher | 22 juni 2020 23:20 | #290978
collapse
Called it. Wink

Ziet er goed uit! Ik ben wel blij met Min Min, was mijn persoonlijke favoriet in ARMS, al heb ik dat spel nu niet héél erg veel gespeeld, nooit meer aangeraakt vanaf het moment dat Splatoon 2 uitkwam. Jammer eigenlijk want de personages en alles vond ik dan wel weer heel tof, alleen de gameplay greep me niet helemaal. Wie weet kan Min Min één van m'n favoriete Smash vechters worden!
Avatar
Martijn | 22 juni 2020 23:40 | #290979
Reactie op post #290978 van Yosher
collapse
Zelf heb ik "ARMS" niet eens gekocht, al overweeg ik dat zo nu en dan nog steeds een keer te doen. De personages spreken inderdaad wel aan en het is weer eens iets anders. Was toch één van die nieuwe franchises waar Nintendo mee op de proppen kwam. Wordt zeker gewaardeerd, al moeten ze het eigenlijk wat vaker doen.

Jij hebt dan ook echt superveel uren in "Splatoon 2" zitten natuurlijk. Kunt jezelf ook niet overal op toeleggen. Toch moet ik bekennen dat ik door Min Min's toevoeging wel weer benieuwd ben geworden of ik "ARMS" een leuk spel ga vinden. Wie weet, haal ik m' binnenkort toch eens op, als ik m' voor een leuke prijs kan vinden. Smile
Avatar
FalconPawnch | 23 juni 2020 01:36 | #290980
Reactie op post #290979 van Martijn
Er staat me nog iets van bij dat ARMS een probeersel was dat uit de hand liep. Een nieuwe Mii boks game die uiteindelijk dus ARMS werd.
Avatar
Erik | 23 juni 2020 10:26 | #290981
collapse
Die presentaties van Sakurai zijn altijd leuk om naar te kijken. Smile
Avatar
2020 | 25 juni 2020 12:49 | #291020
Reactie op post #290981 van Erik
Ja he @Erik..
Ik weet niet wat het is, maar had een opgejaagd gevoel en werd helemaal relaxerend van deze man. En had een smile op mijn gezicht.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ARMS

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighting
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 20
Releasedatum: 16 juni 2017

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018