Meer dan 150 duizend dislikes in onthullingsvideo Pokémon Unite Media | 26 juni 2020 10:02 | Auteur: Dyon | Bron: Youtube

Het publiek is niet te spreken over de nieuwste Pokémon MOBA-titel.

Afgelopen woensdag werd Pokémon Unite aangekondigd als free-to-start game voor zowel Nintendo Switch als mobiele apparaten. De eerste reacties zijn vooralsnog niet bepaald positief.

Zo hebben Youtube-kijkers de onthullingsvideo die te zien was op woensdagmiddag inmiddels al meer dan 150 duizend keer een duimpje omlaag gegeven. Ook de trailer zelf op het Pokémon Youtube-kanaal heeft meer dislikes dan likes.

Volgens Nintendo Life fluctueert het aantal dislikes de afgelopen dagen. Of er Nintendo-Ninja's persoonlijk achter de downvoters aan zijn gegaan is niet bekend, maar opvallend is het wel.

Wat is jouw mening over Pokémon Unite? Laat het weten in de comments.

Next articleDigitale editie van Tokyo Game Show 2020 krijgt datum Previous articleAVICII Invector Encore Edition komt naar Nintendo Switch; release...

Reacties van gebruikers

Avatar
deejaydadream | 26 juni 2020 10:24 | #291025
Het probleem wat ik met deze game heb: ik betaal liever vooraf 1 bedrag en kan de game volledig spelen, dan niet wetende hoeveel je met microtransacties gaat uitgeven. Voor de rest vind ik het een leuke opzet, maar denk niet dat ik deze ga spelen.
Avatar
Rico B. | 26 juni 2020 10:46 | #291026
Pokemon heeft mijn interesse verloren al eigenlijk sinds Sun en Moon, heb die spellen nog wel gespeeld maar nooit uitgespeeld (ben zelfs nog niet eens bij het tweede eiland gekomen). Ze kunnen mijn interesse terugwinnen door kwalitatief goede games te maken in plaats van grafisch vast te zitten in het Wii tijdperk.
Avatar
Sascha | 26 juni 2020 11:34 | #291027
Ik denk dat de enorme haat/dislike op de videos niet persé is omdat mensen de game ruk vinden. Maar meer omdat het echt de hype, die TPC veroorzaakte, totaal niet waard was.

Als ze deze game in de vorige Pokémon Pesents gelijk hadden mee-aangekondigd was de backlash vele malen kleiner geweest. Nu hebben ze een Pokémon Presents gedaan, met daarin de aankondiging van Pokémon Snap (Big WOW!) en Pokémon Café (geinig). Vervolgens zeggen ze dat er nog een speciale extra aankondiging later zou volgen.

Door die set-up zou je denken dat de volgende aankondiging wel echt iets speciaals zou moeten zijn. Je gaat tenslotte een knaller als Pokémon Snap volgen met prul. Dat deden ze echter wel.

Ze hebben min of meer de Red Hot Chili Peppers in het voorprogramma geplaatst, en de karaoke-schreeuwerd uit de lokale kroeg als main-act. Dat laat een zure smaak achter.
Avatar
Duncan | 26 juni 2020 16:45 | #291035
En terecht de negatieve publiciteit. Ik hoef deze stront ook niet.
Avatar
Demin | 28 juni 2020 03:29 | #291043
Mja, een MOBA, ontwikkeld door Tencent, en (over)hypet door de aankondiging van de Pokémon Company... Niets verrassend, imo.

Dit is overigens duidelijk een move om Pokémon in de Chinese markt populair te krijgen, MOBA's (en helemaal die van Tencent) schijnen daar flink populair te zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon Unite

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy
Ontwikkelaar: Tencent
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1-10
Releasedatum: Onbekend

Screenshots