Nintendo benoemt Lite-variant als een van de redenen voor succes Nintendo Switch Nieuws | 30 juni 2020 23:29 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo (vertaling door Sephazon)

Tijdens Nintendo's aandeelhoudersvergadering benoemt Shuntaro Furukawa dat de release van de Lite een grote rol speelt in het aanhoudende succes van de Nintendo Switch.

De president van Nintendo stelt dat het feit dat het bedrijf, in tegenstelling tot vorige generaties, al haar ontwikkelingsaandacht nu kan richten op één platform een andere belangrijke reden is. Op dit moment kijkt het bedrijf naar manieren om de levensloop van de Nintendo Switch te verlengen.

Visie op Nintendo Switch
Daarnaast werd tijdens de aandeelhoudersvergadering Nintendo's visie omtrent de console aangehaald. Senior Executive Officer Ko Shioda zegt dat het bedrijf zich nog altijd focus op het bieden van "leuke ervaringen", en niet op het bieden van een technisch hoogstaande gameconsole.

Shioda vindt het daarnaast prachtig om te zien dat er zoveel gezinnen samen spelen op het platform. Volgens hem bevestigt dit ook in deze tijd de waarde van een vaste thuisconsole.

Deze informatie is gebaseerd op een vertaling van de Q&A op de aandeelhoudersvergadering door Twitter-gebruiker Sephazon. Nintendo deelde eerder mee dat de Nintendo Direct in de toekomst misschien vervangen wordt.

ShuntaroFurukawa_PresidentNintendo
Next articleSeizoen 2 Aflevering 26 - Mobiele malaise Previous articleFurukawa verontschuldigt zich voor Joy-Con-problemen Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Kluut | 01 juli 2020 18:24 | #291076
Beste handheld ever

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.