Uitslag N1ntendo-poll juni: hoe denk jij dat Nintendo dit jaar de E3 vervangt? Special | 01 juli 2020 09:50 | Auteur: Kitty

Afgelopen maand vroegen we ons af hoe Nintendo de afwezigheid van een E3 ging opvangen.

Dat vanwege de coronacrisis de E3 niet doorging, zal weinig mensen ontgaan zijn. De brandende vraag was of er wél dingen op de plank lagen die Nintendo trappelend van ongeduld aan ons bekend wilde maken. Ik denk dat het antwoord toch wel een 'nee' is.

194

Weinig mensen (10%) hadden vertrouwen in een Nintendo Direct, maar veel mensen hebben spontane aankondigingen verwacht (51%). Veel extreem noemenswaardigs is echter niet langsgekomen. Er zijn twee Pokémon-presentaties geweest, er komen zeven EA-titels naar Nintendo-consoles, Min min is de eerste nieuwe fighter voor Super Smash Bros. Ultimate... maar dit zijn geen dingen die per se tellen als 'E3-vervanging'. Daarom heeft de 16% die niets speciaals verwachtte, wel de beste voorspelling gedaan.

Wat vind jij? Is er afgelopen maand een aankondiging geweest die je is bijgebleven? Vergeet niet te stemmen op de nieuwe poll!
Next articleDeveloper Paper Mario: The Origami King wil "nieuwe ervaringen... Previous articleColt Canyon - Roguelike pur sang

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.