Physics-based party game Party Animals komt naar Nintendo Switch Nieuws | 02 juli 2020 13:06 | Auteur: Kitty

Recreate Games heeft aangekondigd dat hun game Party Animals naar de Nintendo Switch komt.

Party Animals is een party game van Recreate Games. De aankondiging van de game belooft het volgende (vertaald):

Party Animals brengt een scala aan schattige dieren samen, van puppy's en kittens tot konijntjes en eendjes in de schattigste coöperatieve vechtpartij die je ooit hebt gezien! De physics-based multiplayer modus verzekert je van hilarische momenten als deze rampzalige beestjes zich een weg worstelen, stompen en gooien door een verscheidenheid aan taakgerichte of competitieve spellen in de online of offline modus. Het spel heeft zowel lokale als online multiplayer.

Party Animals' unieke physics-engine, zelf ontwikkeld door Recreate Games, beschikt over volledig fysisch gedreven karakterbewegingen, wat leidt tot schijnbaar lukrake ontmoetingen die zowel onvoorspelbaar als hilarisch zijn. Zal je punch op die juiste plek landen en je vijand van het podium vliegen, of zal het je eigen personage volledig uit balans brengen? Raak verstrikt in een rommeltje met je vrienden en vijanden, en het enige wat je kunt doen is hopen op het beste!

Met een verscheidenheid aan speltypen in de lokale en online multiplayer, waaronder free-for-all en doelgerichte gameplay, reist Party Animals door een eclectische mix van omgevingen waar van alles kan gebeuren - zoals een complete lollyoorlog tussen een schattige dinosaurus en een pluizige haai!
Party Animals verschijnt later in 2020 op de Nintendo Switch.
Next articleWaag je in eeuwig veranderende kerkers in demo Neon Abyss Previous articleAnimal Crossing: New Horizons verkoopt vijf miljoen stuks in...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 04 juli 2020 11:55 | #291105
Ik heb zo'n soort game al eens eerder gespeeld, maar dan gewoon met van die ventjes/poppetjes op de playstation. Uniek is dit dus niet. Het is echt precies hetzelfde, alleen nu zijn het animals ipv dronken ventjes.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Party Animals

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Party
Ontwikkelaar: Recreate Games
Uitgever: Recreate Games
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 2020