Donkey Kong Country en meer naar Nintendo Switch Online Nieuws | 08 juli 2020 10:06 | Auteur: Dyon

Vanaf volgende week kunnen we weer wat klassiekers spelen op de Nintendo Switch!

Nintendo heeft een drietal Nintendo Switch Online-games onthuld die op 15 juli uitkomen. Donkey Kong Country, Natsume Championship Wrestling en The Immortal zijn de titels waar we ons op kunnen gaan verheugen.De bekendste titel is uiteraard Donkey Kong Country - deze platformer kwam oorspronkelijk uit voor de SNES in 1994. Natsume Championship Wrestling kende eveneens een release in 1994 en biedt spelers de kans om te spelen met 12 vechters. The Immortal is de minst bekende titel. Deze titel kwam in 1990 uit voor onder andere Nintendo's console, maar ook onder andere de Atari en Sega Mega Drive.

Mocht je toegang hebben tot de Japanse Nintendo Switch Online, dan kun je in plaats van Natsume Championship Wrestling en The Immortal aan de slag met Shin Megami Tensei en de NES-titel Vice: Project Doom. De games zijn beschikbaar vanaf 15 juli.

Next articleTeam Rocket komt nu per luchtballon langs in Pokémon Go Previous articleYs Origin aangekondigd voor Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
Rico B. | 08 juli 2020 13:34 | #291149
collapse
Toffe toevoeging maar meer een druppel op een kokende plaat naar mijn mening. Nintendo Switch Online schiet in ieder opzich erg te kort. Zie liever meer exclusieve titels gratis ter beschikking zoals Tetris 99. Qua exclusieve in-game content moet je het ook maar met een kleedje doen voor ACNH. Er is zoveel potentie maar het is zonde dat dat niet benut word. Ga samenwerken met game developers en bied hun game een maand lang gratis aan voor NSO-leden. Doe gewoon iets waardoor het wat aantrekkelijker word. Het is dat ik niet zonder de online functionaliteiten kan met bepaalde games want vind dit echt zonde.
Avatar
fantasyfreak | 09 juli 2020 00:27 | #291154
Reactie op post #291149 van Rico B.
Nouja precies dat... het is dat ik bij Animal Crossing veel ruil en naar andere eilanden moet en dat games als Mario Kart ook alleen door online echt leuk zijn, maar het voelt sowieso altijd een beetje zonde van het geld. Je krijgt niet veel extra's, het zijn maar een handje vol games die er gebruik van maken en ok; het gaat er gewoon om dat je online kunt maar ook dat is totaal niet stabiel bij Nintendo.

Veel errors tijdens het racen of communicatie errors in Animal Crossing waardoor alles wat na de laatste auto-save gedaan is kwijt is of dat andere spelers die ook op hetzelfde eiland waren ook weg zijn...kun je eerst 15 minuten wachten tot mensen weer terug zijn. Nee wat dat betreft zouden ze hier eigenlijk totaal geen geld voor moeten vragen.
Avatar
Banjo | 08 juli 2020 16:53 | #291150
Werd eens tijd. Nu de andere twee games nog Very Happy
Avatar
koekiemonster | 08 juli 2020 18:08 | #291151
NSO is lachwekkend. Het is al tekenend genoeg dat een spelletje dat ruim 26 jaar oud is een lichtpuntje moet zijn voor de dienst...
Avatar
Mink | 08 juli 2020 20:19 | #291153
Nice, nu nog deel twee en drie. Hoewel er genoeg andere klassiekers zijn die ik graag herspeel.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.