Team Rocket komt nu per luchtballon langs in Pokémon Go Nieuws | 08 juli 2020 10:09 | Auteur: Kitty

Zoals passend bij Team Rocket, komen ze nu per luchtballon langs in Pokémon Go.

Dankzij hun luchtballon kunnen ze nu overal op de kaart verschijnen, in plaats van alleen op vaste punten. Dit kunnen Grunts zijn of Leaders, inclusief Giovanni. Lees het volledige bericht (vertaald):

Mysterieuze ballonnen zijn in de lucht verschenen en de boosdoener is Team GO Rocket! Met deze Team GO Rocket-balloninvasies kun je nu overal op de kaart tegen Team GO Rocket vechten. We vragen je om een oogje in het zeil te houden voor de ballonnen in de lucht en de strijd aan te gaan met de Team GO Rocket Grunts en Leaders die deze ballonnen besturen. Wie weet - misschien vind je zelfs Giovanni! Uit rapporten blijkt dat ze om de paar uur verschijnen, maar tijdens takeovers kunnen ze vaker opduiken.

1. Raak een ballon aan om het tegen Team GO Rocket op te nemen: wees klaar voor een uitdaging! Raak een Team GO Rocket-ballon aan, kies je Pokémon en versla Team GO Rocket om hun Shadow Pokémon te redden. Team GO Rocket-ballonnen zullen voor een beperkte tijd bij je in de buurt zweven, dus controleer de kaart op ballonnen en raak ze aan voordat ze wegvliegen!

2. Gebruik je Rocket Radar uit om ballonnen met Team GO Rocket Leaders te spotten: Wanneer je een Rocket Radar hebt, kun je Sierra, Cliff of Arlo vinden die een Team GO Rocket-ballon besturen.

3. Gebruik je Super Rocket Radar uit om Giovanni te vinden: het blijkt dat zelfs de baas van Team GO Rocket zelf in een Team GO Rocket-ballon zit! Als je een Super Rocket Radar activeert en uitrust, zal Giovanni's ballon zeker verschijnen.

Het blijkt dat Professor Willow en de teamleiders iets op het spoor waren toen ze die stukjes papier ontdekten! Nu Team GO Rocket over de wereld van Pokémon GO vliegt, hebben we zoveel mogelijk van jullie nodig om ze te helpen verslaan! Houd een oogje in het zeil voor deze Rocket-ballonnen en ga door met trainen. Hopelijk komt er niet meer onheil en geven ze zich nu over voordat we ons moeten voorbereiden op meer gevechten. Maar voor het geval dat...misschien moeten we het originele plan voor de GO Fest Weekly Challenge: Battle Timed Research opnieuw bekijken. Binnenkort meer updates over wat die Timed Research nu zal inhouden, evenals het bijbehorende gevechtsthema.


65
Next articleRPG Vampire: The Masquerade – Swansong aangekondigd voor Nintendo... Previous articleDonkey Kong Country en meer naar Nintendo Switch Online

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016