RPG Vampire: The Masquerade – Swansong aangekondigd voor Nintendo Switch Nieuws | 08 juli 2020 10:22 | Auteur: Kitty

Uitgever Nacon en ontwikkelaar Big Bad Wolf hebben aangekondigd dat de verhalende RPG Vampire: The Masquerade – Swansong naar de Nintendo Switch komt.

Hazel Iversen, the Swan, is de nieuwe Prins van de Boston Camarilla. Met een ijzeren hand in een fluwelen handschoen wil ze haar macht doen gelden en de Masquerade afdwingen, de vampirische wet die is ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen nooit over haar soort te weten komen. Terwijl geruchten over verraad, moord en machtsstrijd nieuwe hoogtes bereiken, moet je in de schaduw werken om je sekte te beschermen in een verwoed onderzoek terwijl de stad Boston in chaos wordt gestort.

Speel als 3 vampieren, elk meer dan honderd jaar oud. Elk personage heeft zijn eigen vampirische disciplines die kunnen worden opgewaardeerd om aan te sluiten bij de aanpak van jouw voorkeur. Zal je kiezen, intimidatie, verleiding of sluwheid? Het is jouw beslissing, op voorwaarde dat je de honger naar bloed op afstand kan houden. Met zijn unieke aanpak van de gameplay legt Swansong de nadruk op de consequenties. Analyseer elke situatie zorgvuldig, de keuzes die je maakt tijdens het onderzoek en je sociale interacties met personages kunnen een blijvende impact hebben op het lot van je heldenleven en het lot van de Boston Camarilla.Vampire: The Masquerade – Swansong zal in 2021 verschijnen.
Next articleStory of Seasons: Friends of Mineral Town Previous articleTeam Rocket komt nu per luchtballon langs in Pokémon Go

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Vampire: The Masquerade – Swansong

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Big Bad Wolf
Uitgever: Nacon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 2021