Originele Shantae aangekondigd voor Nintendo Switch Nieuws | 09 juli 2020 12:22 | Auteur: Erik | Bron: LRG3 Showcase

WayForward heeft aangekondigd dat het originele Shantae voor de Game Boy Color naar de Nintendo Switch komt. De release staat gepland voor september.

De ontwikkelaar maakt daarnaast bekend dat er een nieuwe oplage komt van de Game Boy Color-cartridge van Shantae. Dat lees je goed: vanaf september heb je via Limited Run Games een kans om de originele Game Boy Color-versie in huis te halen. Ook de Nintendo Switch-versie krijgt een retailvariant.

WayForward laat tevens weten dat Shantae: Risky's Revenge overgezet wordt naar de Nintendo Switch. Dit is het tweede deel in de franchise, en is origineel uitgebracht op de Nintendo DSi in 2011. De release staat eveneens voor september op de planning.

Shantae_GameBoyColor_Art

Shantae
In Shantae en het vervolg Risky's Revenge speel je als de half-geest Shantae. Zij heeft een bijzondere kracht: door met haar buik te dansen, kan ze in andere dieren transformeren. Hoe meer transformaties je hebt, hoe meer je van de wereld kunt ontdekken.

Het is niet de eerste keer dat het oorspronkelijke Shantae opnieuw uitgebracht: in 2013 verscheen het in de Nintendo 3DS eShop. Ook Risky's Revenge is nogmaals uitgebracht, maar dan als Director's Cut voor de Wii U.
Next articleNieuwe trailer voor Paper Mario: The Origami King Previous articleLimited Run Games kondigt fysieke versies aan van Super Meat...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 09 juli 2020 20:38 | #291169
LRG heeft ook een GBC game aangekondigd

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.