Bekijk vandaag een Paper Mario Treehouse Live-presentatie met WayForward-onthulling Nieuws | 10 juli 2020 00:20 | Auteur: Neslihan | Bron: Twitteraccount Nintendo

Nintendo zendt morgen uit het niks een Treehouse Live-presentatie uit met een mysterieuze aankondiging van Wayforward!

Nu de release van Paper Mario: the Origami King nog slechts een weekje verwijderd is, begint Nintendo steeds meer informatie te delen over de game, zoals een stukje soundtrack en een nieuwe trailer. Maar de kers op de taart blijkt vandaag te zijn: Nintendo heeft namelijk aangekondigd dat we vandaag om 19:00 een goede oude Nintendo Treehouse Live-presentatie kunnen verwachten vol met Paper Mario-gameplay!

En dat niet alleen: Nintendo verklapte ook dat we een speciale onthulling krijgen van de ontwikkelaar WayForward. Deze ontwikkelaar staat bekend om de Shantae-serie. Volgens Nintendo's bericht moeten we echter een titel binnen een franchise die compleet nieuw is voor WayForward verwachten: geen Shantae dus! Tevens gaf Nintendo aan dat het niet om een van haar eigen First Party-franchises ging.

Wat voor aankondiging, en op wat voor Paper Mario: the Origami King-gameplay hoop jij te zien in de Treehouse Live-presentatie om 19:00? Laat het weten in de comments.

Next articleHoudt voedselgevechten als nooit tevoren in aankomende brawler... Previous articleMaak kennis met het Italy Junior Youth-team van Captain Tsubasa:...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 10 juli 2020 01:00 | #291176
Zal mij benieuwen. Tot nu toe hoor ik weinig enthousiaste mensen maar na deze treehouse session is dat misschien anders.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Paper Mario: The Origami King

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 17 juli 2020

Screenshots