Houdt voedselgevechten als nooit tevoren in aankomende brawler Boomerang Fu Nieuws | 10 juli 2020 11:47 | Auteur: Kitty

Ontwikkelaar Cranky Watermelon heeft aangekondigd dat hun game Boomerang Fu naar de Nintendo Switch komt.

Boomerang Fu wordt een 'boomerang brawler'. Selecteer een van de 12 ontgrendelbare voedselpersonages van de machtige 'Milk Carton' tot de geweldige 'Avocado', en laat dan een heerlijke puinhoop achter door elkaar te verscheuren in snelle voedselgevechten.

Eén klap betekent de onmiddellijke dood. Beheers de basis, leer vervolgens geavanceerde technieken, waaronder afbuigaanvallen, bochtgooien en het terugtrekken van de boemerang over de kaart terwijl je defensief speelt. Zet boemerangs om hoeken, van muren af, activeer vallen of gooi ze zelfs door teleportalen voor lastige schijnbewegingen. Na het wennen aan gewone boemerangs, maak je alles nog chaotischer met stapelbare power-ups.

Creëer de perfecte aangepaste wedstrijd met modifiers zoals voorwaarden om te winnen, friendly fire, homing boomerangs om nieuwe spelers te helpen en nog veel meer. Voeg A.I. bots toe voor solotraining of om wedstrijden te vullen. Speel Free-For-All-wedstrijden om te zien wie de baas is of om teams te vormen in de Team Up-modus. Een extra asymmetrische modus taken spelers met vechten voor het bezit van de Golden Boomerang, wat leidt tot glorieuze "een tegen vele" showdowns.Boomerang Fu verschijnt op 13 augustus in de Nintendo eShop.
Next articleDe snelle 2D team-based multiplayer Miner Meltdown komt naar... Previous articleBekijk vandaag een Paper Mario Treehouse Live-presentatie met...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Boomerang Fu

Platform: Nintendo Switch
Genre: Brawler
Ontwikkelaar: Cranky Watermelon
Uitgever: Cranky Watermelon
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 13 augustus 2020