Seizoen 2 Aflevering 27 - Papier en lekkages Podcast | 14 juli 2020 06:50 | Auteur: Dreon

Dreon, Mitch en Dyon bespreken Paper Mario The Origami King en het gerucht dat Tomb Raider naar de Nintendo Switch komt.

Tijdens onze laatste podcast bespraken de heren de nieuwe DLC van Pokémon, het nieuwe Smash Bros. Ultimate personage en het feit dat Nintendo zijn verwachtingen voor de mobiele markt tempert. Dit keer gaan ze het hebben over Paper Mario The Origami King, de geruchten dat er een Tomb Raider game naar de Nintendo Switch komt en Bakugan.

Je kunt N1 Podcast S02A27 hieronder, op Spotify of Soundcloud beluisteren. Via Soundcloud kun je het bestand eventueel ook downloaden. Alle afleveringen van de N1 podcast zijn ook te beluisteren via Spotify. Gooi je het liever in je RSS feed reader? Dat kan ook. Gebruik de link en krijg de nieuwste updates automatisch binnen. Je kunt ook alle afleveringen beluisteren op iTunes en de Apple Podcasts app. Uiteraard kun je N1 Podcast intypen en ons zo vinden, maar je kunt ook van deze link gebruik maken!

Next articleNintendo doet LEGO-variant van Nintendo Entertainment System... Previous articleStrategische RPG Aria Chronicle komt deze winter naar de Nintendo...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.