Nintendo staat tweemaal in de Nederlandse Instagram Top 100 Nieuws | 16 juli 2020 08:34 | Auteur: Dyon | Bron: Somention

Een mooie prestatie voor Nintendo Benelux.

Het Nederlandse social media-bedrijf Somention heeft voor het tweede kwartaal van 2020 de Instagram Top-100 berekend. Somention meldt dat ze het onderzoek houden onder Nederlandse merken of internationale merken met een Nederlands Instagram account en zich daarin focussen op de engagement rate in combinatie met het aantal volgers. Dit is de derde keer dat ze zo'n lijst samenstellen.

Voor het eerst staat Nintendo ook in de lijst, en niet één, maar zelfs twee keer. Op plek 95 komen we het account Nintendoswitchnl tegen. Het algemene Instagram account staat net aan in de top-50: NintendoNL staat op plek 49.

Het is opmerkelijk dat Nintendo nu tweemaal in de lijst voorkomt, in de vorige twee lijsten stond geen enkel Nederlands Nintendo-account. Het zou zomaar kunnen dat de Covid 19-crisis en het succes van Animal Crossing hiermee te maken hebben. De volledige lijst kan hier worden bekeken.

Wisten jullie overigens dat ook N1ntendo.nl een Instagramaccount heeft? We zouden het erg leuk vinden als je ons volgt.

Logo-top-100juni
Next articleNintendo ontbreekt op partnerlijst Gamescom Online 2020 Previous articleNeon Abyss - Laagdrempelig roguelike-plezier

Reacties van gebruikers

Avatar
Quint | 17 juli 2020 12:14 | #291204
Nummer 10 is ook mooi ;]!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.