Shin Megami Tensei III Nocturne keert terug naar de Switch als HD remaster Nieuws | 20 juli 2020 16:47 | Auteur: Kitty

Shin Megami Tensei III Nocturne krijgt een remake, die volgend jaar gaat verschijnen op de Nintendo Switch.

Het is 17 jaar geleden dat de originele Shin Megami Tensei III verscheen, in het westen bekend als Shin Megami Tensei: Nocturne. De apocalyptische legende keert terug in full HD.

Je speelt als een student op een Japanse middelbare school, die wordt getransformeerd in een half-demon na een apocalytische gebeurtenis. Tokio wordt een enge nachtmerriewereld, de 'Vortex World', vol met monsters en demonen. De spelers raakt verstrikt in een duivels plot dat het lot van de mensheid gaat bepalen. Aan de hand van turn-based gevechten en een demon recruitment systeem ga je de strijd aan met de monsters en breng je ze aan jouw kant.Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster gaat ergens in 2021 verschijnen, tegelijk met Shin Megami Tensei V.

In Japan verschijnt de game al op 29 oktober, samen met een limited edition. Daarin zit een 106 pagina's tellend tijdschrift 'Ayakashi Special Final Issue', two-disc cd-set (met 37 nummers) 'New Piano Arrange' en 'Rare Soundtrack', een 'Amala Tenrinko' aroma-lamp en een vortex case. De set gaat 13.980 yen kosten (~114 euro).

1
Next articleNieuwe beelden en informatie Rogue Company Previous articleWWE 2K Battlegrounds aangekondigd in trailer vol actie

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Atlus
Uitgever: Atlus
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 mei 2021

Screenshots