Rocket League wordt vanaf de zomer free-to-play en krijgt cross-platform progressie Nieuws | 22 juli 2020 15:17 | Auteur: Paul

Een nieuw hoofdstuk in de succesvolle saga van Rocket League wordt ingeluid!

Psyonix heeft recent aangekondigd dat het populaire spel Rocket League gratis verkrijgbaar gaat zijn vanaf de zomer, ruim vijf jaar na de oorspronkelijk releasedatum, samen met wat verbeteringen aan de menustijl en hoe toernooien en uitdagingen werken.

2

Bezitters van Rocket League die vóór de release van de gratis versie tenminste eenmalig online hebben gespeeld, worden beloond met diverse extra's: naast meer dan tweehonderd items - hoedjes, antennes, wielen, etc - die een upgrade krijgen naar 'Legacy' kwaliteit wordt je ook beloond met een stel unieke wielen, boost en banner voor je profiel. Met de titel "Est. 20XX" kun je tevens laten zien in welk jaar je voor het eerst Rocket League hebt gespeeld. Als kers op de taart krijg je ook toegang tot alle officiële Rocket League DLC, wat meer dan een dozijn auto's en vijftig items bevat.

5
De unieke 'Faded Cosmos'-boost, exclusief voor spelers die vóór 21 juli 2020 online hebben gespeeld.

Naast een transitie naar een gratis versie heeft Psyonix niet stilgezeten: cross-platform progressie wordt later ook uitgerold. Dit houdt in dat spelers die begonnen zijn op pc binnenkort hun profiel - inclusief progressie, online rang, auto's en voorwerpen - ook in de Nintendo Switch-versie kunnen gebruiken. Verwacht hier later dit jaar meer informatie over.

< >


Rocket League verscheen op 14 november 2017 voor Nintendo Switch eShop.
Next articleIndie Arena Booth presenteert line-up voor virtuele gamescom... Previous articleVoorbestelling fysieke versies Untitled Goose Game live, exclusieve...

Reacties van gebruikers

Avatar
Swift | 22 juli 2020 16:12 | #291270
collapse
Ik heb dit spel op de PlayStation 4. Zou ik dan met cross platform ook al die leuke extraatjes op de Switch krijgen?
Avatar
Paul | 22 juli 2020 16:18 | #291271
Reactie op post #291270 van Swift
Wanneer je de gratis versie op de Switch download (wanneer 'ie beschikbaar is) krijg je op een later moment de optie om één account te gebruiken voor alle platformen waar je Rocket League op bezit.

De extraatjes die je gaat krijgen omdat je het spel al hebt op PS4 kun je dus later overdragen naar Nintendo Switch, wanneer ze het mogelijk maken om in te loggen met één account op alle platformen.
Avatar
FalconPawnch | 22 juli 2020 18:06 | #291272
Misschien vraag ik nu iets geks, maar was RL sowieso niet gratis? Ik heb er nooit voor betaald op de Switch.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Rocket League

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: Gratis
Genre: Sports
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 14 november 2017

Rocket League Collector's Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fun racer
Ontwikkelaar: Psyonix
Uitgever: Psyonix
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 25 januari 2018