Exclusief: Onthulling twee TCG-kaarten Pokémon Sword en Shield: Darkness Ablaze Nieuws | 28 juli 2020 15:00 | Auteur: Erik | Bron: Media Tornado

Ben je nog in de weer met de Pokémon Sword en Shield TCG? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je. We mogen in samenwerking met Media Tornado twee kaarten van de aankomende Darkness Ablaze-uitbreiding onthullen: Scizor VMAX en Bird Keeper.

Allereerst Scizor VMAX. Dit stoere beestje komt met een tweetal sterke aanvallen: Hard Scissors en Max Steelspike. Eerstgenoemde doet 90 schade aan een van de kaarten van je tegenstander, en laat je de volgende beurt dertig punten extra incasseren. Max Steelspike doet op zijn beurt maarliefst 190 schade. Scizor VMAX kun je alleen gebruiken als je 'Scizor V' evolueert.

198

Bird Keeper is een Supporter Trainer-kaart die jou één van je actieve Pokémon laat ruilen met eentje die op de reservebank (oftewel de 'Bench' zit). Gebruik je deze vaardigheid, dan mag je drie kaarten trekken!

197

Darkness Ablaze
Darkness Ablaze is de nieuwste uitbreiding in de Pokémon Trading Card Game. De set verschijnt wereldwijd op 14 augustus en introduceert onder andere de Gigantaxmax-vorm van Charizard: Charizard VMAX. Lees verdere details over Darkness Ablaze in het bijbehorende persbericht.

Pokémon Trading Card Game
De Pokémon TCG loopt al sinds 1996. Sindsdien zijn er verscheidene nieuwe sets en uitbreidingen verschenen, in lijn met de dan lopende generatie. Inmiddels zijn ze aanbeland bij Pokémon Sword en Pokémon Shield. Kom op de officiële website van Pokémon meer te weten over de Trading Card Game.

In maart openden we drie themadecks van deze lijn aan kaarten voor je. Bekijk in deze video wat dit opleverde.Dit nieuws is onthuld in samenwerking met Media Tornado.

< >
Next articleZomerupdate Animal Crossing: New Horizons arriveert over twee... Previous articleAgeless – niet bepaald een tijdloos avontuur

Reacties van gebruikers

Avatar
Ruban | 28 juli 2020 20:12 | #291299
collapse
Media Tornado? Wat doet precies Media Tornado voor jullie?
Avatar
Patrick | 29 juli 2020 15:18 | #291306
Reactie op post #291299 van Ruban
Media Tornado is een communicatie en PR-bureau. Zij verzorgen in Nederland de PR van o.a. Pokémon. In dit geval bieden ze ons de mogelijkheid om bovenstaande kaarten in Nederland exclusief aan te mogen kondigen. Check https://www.mediatornado.nl/ voor meer informatie.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.